Βοήθεια με Venting
3 Συνημμένο(α)
Χαιρεται αγαπητοί φίλοι...πριν 3 μέρες ανανέωσα το aquascape στο ενυδρείο μου κ έτσι βρήκα ευκαιρία να πιάσω τα 3 maingano που έχω μέσα στο ενυδρείο για να προσπαθήσω να βγάλω άκρη με το φύλλο τους που εδώ κ ένα χρόνο δεν βγάλει άκρη...έχω τραβήξει φωτογραφίες οπότε η βοήθεια των πιο έμπειρων ίσως λυσει το μυστήριο
|
Αν δεν κάνεις παρουσίαση το ενυδρείο σου δε σου λέμε :rolleyes:
Δεν βγάζω άκρη από τις φωτο αλλά το δεύτερο μου φαίνεται για θηλυκό. Βάλε φωτο απ' τα ψάρια όταν είναι αστρεσάριστα. Απ' τις συμπεριφορές δεν έχεις καταλάβει κάτι? |
Θα κάνω άμεσα παρουσίαση...από συμπεριφορές τίποτα το ιδιαίτερο ψιλό κυνηγητό όλα μεταξύ τους όταν το ένα παραβιάζει την περιοχή του αλλου τα εχω1 χρόνο σε 450 λίτρα κ τρεμούλιασμα δεν έχω δει
|
3 Συνημμένο(α)
Παραθέτω και άλλες φωτογραφίες μήπως αυτές ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση..... αναφέρω χαρακτηριστικά ότι τα ψάρια τα έχω 1 χρόνο σε 450 λίτρα 1,50 μήκος μαζί με 3 Labido ενήλικα με πολλές πέτρες όπως θα δείτε και στην παρουσίαση μου που μόλις έκανα και πέραν των ψιλό κυνηγητών τρεμουλιάσματα δεν έχω δει
|
Στις πρώτες φωτο το δευτερο φερνει σε χρώμα για θηλυκό, αλλά στις επόμενες φώτο και τα 3 τα βλέπω για αρσενικά, σύμφωνα και με την συμπεριφορά που γράφεις.
Και από τις φώτο στο θέμα σου εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89062 για αρσενικά τα βλέπω. |
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
Παραθέτω ξανά φωτογραφίες όσο καλύτερη ποιότητα μπορώ και περιμένω τις απαντήσεις/ γνώμες των πιο έμπειρων Αφρικανών
|
1http://www.aquatek.gr/vb/images/editor/separator.gif- θυλικό
2 - μάλλον θυλικό 3 - θυλικό και από συμπεριφορές μάλλον για αυτό δείχνουν Άντρα θα βρεις εύκολα |
Παράθεση:
|
Από το σχήμα στο λεω.
ο ο >> αρσενικό ο Ο >> θυλικά και τα θυλικά έχουν ιεραρχία |
Περιμένω κ από τους υπόλοιπους χομπίστες να πουν την γνώμη τους
|
Θα συμφωνήσω και εγώ πως και τα τρία είναι θηλυκά :cool:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board