(mixalis1708) κοινωνικό φυτεμένο 22lt
3 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:0,30m*0,26m*0,30m Όγκος: 22lt ( περίπου ) Κατηγορία:κοινωνικό φυτεμένο Φυτά:Rotala macrandra hemianthus micranthemoides Glossostigma elatinoides Alternanthera reineckii 'Mini' Lobelia Cardinalis 'Mini' hemianthus callitrichoides vallisneria spiralis Bacopa Caroliniana Rotala Rotundifolia Ψάρια / Άλλα είδη:endlers (προσωρινά)/physa snails/ramshorn snails Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαύρο Φωτισμός:30watt περίπου Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:εσωτερικό φίλτρο Θερμοστάτης:ναι Λίπανση:ναι Παροχή CO2:diy Παράμετροι: pH: 7,4 Γενικη Σκληροτητα: Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 d Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία:26 Το ενυδρείο αυτό τρέχει περίπου 3 μήνες και ζορίστικα λιγο να βρώ τη ρουτίνα του γιάτι δεν ειχα ποτέ τόσο μικρό ... Τώρα όμως όλα πάνε καλά αν εξαιρέσω λίγη κλαδοφόρα που έχει τσιμπήσει ! Η πρώτη φωτό είναι ''λίγο'' πηραγμένη .. ;) |
Πολυ ομορφο,να το χαιρεσαι.
|
Παράθεση:
|
Παρά πολύ όμορφο το μικρακι σου μπράβο και από μένα πολύ καλή δουλειά.
|
Μπράβο, πολύ όμορφο, κουκλίστικο,
με τα ψαράκια να προσέχεις λίγο γιατί ειναι μικρούλι το ενυδρείο σου. |
Για σου πλακ όμορφο το tank σου ( το είδα βέβαια και απο κοντά) μπραβω........!!
Κανόνισε κανένα καφε......:cool: |
Κωστη τα εχεις μπερδεψει λιγο αλλο ενυδρειο ειναι αυτο και αλλος Μιχαλης αυτος που γραφει .... :D
|
Δηλαδη ??.??.?με μπερδεψες......
|
σου εχω στειλει inbox θα καταλαβεις ειμαστε πολλοι οι Μιχαλιδες τι να κανουμε ; :smt120
|
Oooooooooookkkk!!,!!!
|
Πολύ όμορφο φίλε μου!Τα endlers γιατί προσωρινά ? Τι σκέφτεσαι να βάλεις ?
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
Μικρο φωτογραφικο update !
|
..
Πολλα μπραβο κι απο εμενα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου:)
Να σε ρωτησω το γρασιδι που εχεις βαλει πως λεγεται? Φοβερη πυκνοφυτεια πως το καταφερες βεβαια εχεις υψηλο φωτισμο και co2 αλλα και παλι μου κανει εντυπωση!!! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board