''Μαγικες"Τροφες που βελτιωνουν χρωματα και ανταπτυξη των κοραλιων μας!
Καλήμερα καταρχήν!
Είπα μιας που τώρα τελευταία έχουμε αρχίσει να ανεβαίνει η κατηγορία του θαλασσινού και αρκετός κόσμος θέλει να το δοκιμάσει να τον βοηθήσουμε βάζοντας ο καθένας την ρουτίνα που απέδιδε καλύτερα στο ενυδρείο του. Λέω να κάνω και την αρχή εγώ! :D:D Εβδομαδιαίες αλλαγές από θάλασσα 15-20% 3 φόρες την εβδομάδα reef plus 3 φόρες την εβδομάδα tropic marin phyto plakton και ζοοπλακτον! 1 φορά την εβδομάδα korallen zucht reef snow, target στα lps με γαρίδα και τροφή ιχθυοτροφειου. να πω ότι δεν είχα θέμα με νιτρικά και φωσφορικά πάντα ήταν σχεδόν μηδέν! |
Κανένας άλλος παιδιά;;;Μυστικά τα κρατάτε;;;;:D:D:D
|
Απο τροφες για sps εγω δουλευω reefpearls , tropic marin zooton ,phyto,fauna seafan , κατεψυγμενα ροτιφερ και επισης καλη τροφη για τα sps ειναι η λασπη απο την αναδευση των ζεολιθων. Ιχνοστοιχεια που σιγουρα βελτιωνουν τα χρωματα στα SPS ειναι το στροντιο ,βοριο.καλιο ιωδινη , σημαντικο για ωραιο χρωμα στα sps ειναι καλο φως τοσο σε ενταση οσο και στο φασμα και τα πολυ χαμηλα θρεπτικα στο νερο .
|
Αν και δεν έχω καιρο που τρέχω τα παρακάτω, έχω δει καλά αποτελέσματα με τις εξής ρουτίνες:
15% εβδομαδιαίες αλλαγές από θάλασσα η με αλάτι. 5 φορες την βδομαδα phyton και zooton της tropic marin 2 φορες την βδομαδα reef plus 1φορα την βδομαδα sp.blend Και εκτος από τα βασικά 3 στοιχεία(ca,kh,mg) ρίχνω στροντιο και ιωδινη. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω reef pearls. |
Παράθεση:
Εσυ κανονικα θα πρεπει να μας πεις της ρουτηνες που εκανες μεχρι τωρα.... :D:grin: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board