ο κύριος με τα μπλε!!!
3 Συνημμένο(α)
Διαστάσεις: 50*25*32
Όγκος: συνολικά 40 καθαρά 36 Κατηγορία: ενυδρείο με μονομαχο Φυτά: anubia, hygrophila polysperma, vallisneria, java moss,cryptocoryne Ψάρια / Άλλα είδη: μονομάχος / ασπόνδυλα γαριδες red cherry και σαλιγκάρια ramshorn Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι μαύρου χρώματος και ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2 λάμπες t5 8 watt η κάθε μια Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα: eheim 2210 Θερμοστάτης: sun sun 100 watt Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):19 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):15 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0-10 Αλλαγές νερού:30% κάθε βδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
ενα απο τα πιο ωραια ενυδρεια για μονομαχο που εχω δει .Εχω μονο μια απορια ο μονομαχος δεν ενοχλει της γαριδες;:confused:
|
Σε ευχαριστω πολυ!!
Εδω και 6 μηνες που συνηπαρχουν ποτε δεν τις ενοχλησε!! Γι αυτο και το " κυριος"...... |
Πολυ ωραίο ,άρχοντας ο μονομαχος:D
Γέννες απο γαριδες έχεις δει όμως; |
Ναι δεν ειναι καλες οι φωτογραφιες ισως στην τελευταια μπορεις να διακρινεις μικρα γαριδακια!!!
|
πολυ ωραιο το ενυδρεο σου φενεται σαν να ειναι γεματο σαλιγκαρια
|
Ωραίος :D
Εγω είχα άσχημη εμπειρία,μονομαχο με γαριδες :( |
Καλα απο σαλιγκαρια αλλο τιποτα!!!
|
Σε ολα τα ειδη ψαριων υπαρχουν και ψαρια εξαιρεσεις.
:smt023 |
Οντως ετσι ειναι.
Ο κυριος αποτελει εξερεση!!!!! |
3 Συνημμένο(α)
Μερικές ακόμα φώτο από το πρωινο
|
3 Συνημμένο(α)
Και ακόμα λιγες
|
πανέμορφο!!!!
|
Ωραιο! Να το χαιρεσαι!
|
Όμορφο το ενυδρειο κι ωραίος ο "κύριος"! Να τα χαίρεσαι
Μοναδικό σχόλιο είναι η ακανόνιστη moss...δεν μ αρέσει η ανάπτυξη της προς 'παντου'!!! :D |
Σας ευχαριστω παιδια!!!
Ναι και γω νομιζω οτι η moss το θελει το σουλουπομα της λιγο!!! |
Να το χαιρεσαι.
|
ωραιος! να τα χαιρεσαι κι ευχομαι να μην του την βιδωσει καμια μερα και τις κατασπαραξει ολες! :p
|
Σου προτεινω να βαλεις τυρφη στο φιλτρο για να μειωθουν οι σκληρωτητες και το ph.
Κατα τ'αλλα εινα πανεμορφο,συγχαρητηρια:smt041smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board