ερώτηση
υπάρχει κάποιο είδος ψαρίσιου η γαρίδας που να τρέφετε με άλγη? ..... και ο πατέρας του κολλητού μου έβαλε στην τεχνίτη λίμνη του ένα είδος φυτού που φιτρονει στα κανάλια μασ που αποτρέπει την δημιουργία αλγης μπορει να μπει και στο ενυδρειο η οχι ?
|
Παράθεση:
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις 2 πολύ καλά υπομνήματα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31750 και ισως βρεις την απάντηση στον 1ο σου ερώτημα Η αληθεια ειναι πως η ερωτηση ειναι λιγο γενική Πχ στις γαριδες αμανο αρέσει η νηματοειδής άλγη Υπάρχουν άλγες που δεν αντιμετωπίζονται ούτε στο ελάχιστο, με ψάρια ή ασπόνδυλα Για ποιο είδος άλγης ρωτας? |
εχω στο νουμου να βαλω ευκολα φυτα δεν εχω καταλιξει ακομα αλλα θελω να ειμαι ετημοσ σε τυχον ατηχηματα οποτε διαβαζω για ολεσ και μου δημιουργιθικε αυτο το ερωτημα
|
Παράθεση:
Αν κρατάς σταθερές και σωστές συνθήκες, συνήθως αποφεύγεις τις περισσότερες άλγες Παίζουν ρόλο πολλοι παράγοντες (όπως γράφει το 2ο υπόμνημα) |
οκ ευχαριστω
|
το ενυδρειο ειναι ενας μικρος βιοτοπος ακομα κ αν εξασφαλισεις τις πιο καλες συνθηκες μπορεις να δεις αλγες...γενικα αναλογως την αλγη βλεπεις κ σε τι δρομο εισαι...το πως διωχνεις την καθεμια θα το βρεις στα υπομνηματα του φορουμ...
γαριδες σαλιγκαρια κ αλγοφαγοι ,παντα ομως με την σωστη συνθεση συγκατοικων θα σ εξασφαλισουν εναν ελεγχο... στις ακραιες περιπτωσεις π δν νομιζω να φτασεις ,ξεκινας ελλατωνοντας τον φωτισμο κ αν δν πετυχει εδω ειμαστε.. |
οπα πουσε ρε πατριδα ..... ευχαριστω για τισ απαντησεισ .......(κωστα απο που ψωνιζεισ εσυ )
|
πατριδα,δε μας λες κ ποιο φυτο εβαλε ο πατερας του φιλου σου?:D
βαλε καμια φωτο αν δεν ξερεις ονομα. |
δεν ξερω το ονομα αλλα ειναι σαν καλμι τωρα για φωτο οταν ανέβω καβαλα
------------------------- το ονομα θα το μαθω σε λιγα λεπτα καθωσ ο αριθμοσ του κολιτοθ μου ειναι κατηλιμενοσ για φοτο οταν ανεβω με το καλο καβαλα |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board