Αλόη στην διατροφή των ψαριών
Παιδιά βλέποντας τόσες diy τροφές για ψάρια, μου πέρασε σαν ιδέα η αλόη (γνωστή σε όλους μας).
Θα μπορούσαμε άραγε να φτιάχναμε κάποια diy τροφή με κυρία βάση την αλόη ? Κάνει τα ψάρια μας να την καταναλώσουν..?:confused: |
καλησπέρα φιλε ! έχω φτιάξει τροφή για δίσκους , με αλόη σε ποσοστό 10% με μεγάλη επιτυχία
|
Υπαρχουν κ τροφές και ''ζουμια'' για ενυδρεία γλυκου νερου που περιεχουν αλόη..εσεις παιδες σε τί μορφη την προσθέσατε?
|
έκοψα το φύλλο από τον κήπο μου , το καθάρισα , έβαλα το ζελέ στο μπλέντερ και το έριξα στο υπόλοιπο μίγμα και μετά κατάψυξη
|
4 Συνημμένο(α)
με φωτογραφίες
|
ωραιος! δε γραφεις και την υπολοιπη συνταγη που χρησιμοποιεις αφου το ξεκινησες τωρα?:D
|
τρελό :) ωραίος ο george..!!
|
σε άλλο θέμα κάποια άλλη στιγμή :D
|
Ωραίος ρε πατριώτη...αυτά είναι ωραία πράγματα...μάθαμε και κάτι σήμερα, θα το επιχειρήσω..κανόνισε να βρεθούμε απο κοντά να μου μάθεις να μαγειρεύω ετσι :smt041:smt041
(η απορία γεννήθηκε απο ένα άρθρο πού διάβαζα για την αλόη στη μελισσοκομία , και λέω δεν μπορεί για τα ψαράκια μας να μην κανει.) |
οποτε θες πατριώτη στείλε μου το τηλέφωνο σου σε προσωπικό
έψαχνα red chery και τώρα βλέπω πως έχεις , να κανονίσουμε και τον καφέ ! |
Η αλόη σε μάρανε τρομάρα σου (GIORGOS MISIRLIS)!!!!! Αφού ΔΕΝ σε έχει πλακώσει η "παντόφλα", που έχεις κάνει την κουζίνα κόλαση... πάλι καλά.
Άμε τώρα να πάρεις πίσω τους δίσκους... και βάλε και μια ρακί για μένα.- :D |
:D:D:D:D:D:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
το μυστικό πάντως είναι καλή παρέα γέλια και χαβαλές αλλιώς δεν κανεις τίποτα . βαλαμε 1,5 κιλό καρδια μοσχαριού (καθαρό κρέας χωρίς ίνες )περασμένη από μηχανή κύμα μίγμα λαχανικών 1 κιλό (ντομάτες ,καρότο ,μπρόκολο, σπανάκι ) 3 ακτινίδια 1κουτί καθαρή σπιρουλινα 1 κουτί πολυβιταμίνες 1 κουτί αμπούλες μουρουνέλαιο 5-6 σκελίδες σκόρδο μια κουταλια τις σούπας παπρικα γλυκιά τα μάλαξα σε ένα κουβα (μπορεί να έπεσε και λίγη ρακί γιατί πίναμε και είχαμε φτιάξει κεφάλι :D) στο τέλος πρόσθεσα 2 ώριμες μπανάνες 4 μεγάλα φιλα αλόη και μια δεκαρια φιλα ζελατίνης (διαλυμένα σε νερό ), λίγο μάλαγμα ακόμα μετά στις σακούλες και μετά στο ψυγείο. από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα :D:D |
Παράθεση:
|
έχει απόλυτο δίκαιο ο lingistis η αλόη περιέχει αλοΐνη και είναι τοξική για την μέλισσα! για να ειναι αποτελεσματικη για την μελισσα πρέπει να γίνετε ειδική επεξεργασία αφαίρεσης της αλοΐνης!! προσοχή στο οτι χρησιμοποιείτε!!
|
γώ πάντως μεγάλωσα 12 δίσκους και τους έκανα μοσχαράκια με αυτή την τροφή !
χωρίς να έχω προβλήματα με αρρώστιες ! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board