Γνώμες για κατασκευή ενυδρείου
Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας..
για ενα ενυδρειο με διαστασεις 120χ50χ60 ειναι καλα για πατο 12μμ και 10μμ τα υπολοιπα τζαμια χωρις κοντρες! ευχαριστω για τον χρονο σας |
εννωειτε πως θα βαλεις κοντρες στο 120 μηκος .εκτος αν εισαι πολυ γενναιος φιλε μου οποτε μια δοκιμη χωρις αυτες θα σε πεισει για το αποτελεσμα:D:D
|
στον πατο γιατι να βαλεις 12αρι?δε νομιζω οτι θα προσφερει κατι εκτος απο βαρος.αν δε θες κοντρες θα το εκανα με 12αρια ολο σαυτες τις διαστασεις.αλλα και παλι επιφοβο μου φαινεται...
περιμενε ομως να παρεις κιαλλες γνωμες απτους 29 κατασκευαστες ενυδρειων:D |
τι κοντρες προτινεις να βαλω? σε ποια σημεια θελω να πω..
το παχος των τζαμιων ειναι καλο ετσι δεν ειναι? για αυτες τις διαστασεις.. |
βαλτα και εδω να δεις
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium |
ευχαριστω φιλε μ
|
στον πατο βαλε περιφεριακα και πανω μονο στο εμπρος και στο πισω τζαμι και θα εισαι αστερι.
|
μαλιστα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια!
|
Αν το 60 ειναι το υψος θα ελεγα καλυτερα ολο 12ρι
Σε αυτες ακριβως τις διαστασεις ειχα εργοστασιακο ενυδρειο και δεν ειχε κοντρες, (γενικα σε εργοστασιακα δεν εχω δει να βαζουν) ομως αυτοι ισως δουλευουν διαφορετικα και δε χρειαζεται να ρισκαρουμε (δεν ακουγεται ευχαριστο να βρεθεις με 300 λιρα νερο στο σαλονι... ) |
ναι εχεις δικιο μην το κανουμε κολοκαιρινο και το σπιτι..
απλα με προβληματιζει για το πισω τζαμι αμα βαλω κοντρα δεν θα με δυσκολευει πχ για το εξωτερικο φιλτρο? |
δεν θα βαλεις σε ολο το μηκος την κοντρα αλλα θα αφησεις κενο 7 ποντους απο τη μια και αλλο τοσο απο την αλλη την κοντρα θα την βαλεις ουσιαστικα για να μην εχεις κυρτωσεις στο μηκος σου και αν θες θα ριξεις και δυο καθετες και θα εισαι οκ .δες τι φοτο για να καταλαβεις τι σου λεω.
|
Παράθεση:
|
|
εγω θα το φτιαξω ναι, απ' οτι φαινεται το παραδειγμα του στελιου θα ακολουθησω..
|
Παράθεση:
|
τα πραματα ειναι απλα.βαζεις κοντρες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.αν ντυσεις εξωτερικα και τις 4 γωνιες με γωνιες τοτε εχεις και μια πραγματικα στιβαρη κατασκευη....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ναι, κοντρες εννοω τις κανονικες κοντρες που βαζουμε στα diy που ειναι απο γυαλι.
|
Παράθεση:
καλη συνεχεια και καλη επιτυχια να εχεις στην κατασκευη σου. Υ.Γ. φυσικα περιμενουμε φωτογραφικο υλικο :D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board