Που πεταμε τα ληγμενα τεστ;
Εχω 2 τεστ νερου που οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο εχουν ληξει προ πολλου. Αναρωτιεμαι οπως που να τα πεταξω ; Στα σκουπιδια ή καπου αλλου;
|
Δηλαδή φίλες μου, όταν λες κάπου αλλού...ενοείς κάποια ανακύκλωση??
Εγώ στα σκουπίδια θα τα πετούσα.:rolleyes: |
Στα σκουπιδια μια χαρα θα ειναι...
|
στα σκουπίδια.αν τα τεστ είναι υγρά ίσως είναι καλύτερα να τα αδειάσεις πριν τα πετάξεις
|
Οταν μετρας το νερο που το πετας; (Αυτα τα 5ml και παραπανω με τις σταγονες).
|
Παράθεση:
εγω μεχρι στιγμης αραιωνω το μειγμα που εχω μετρησει και μετα στον νεροχυτη.εσεις τι κανετε επ αυτου? |
πολύ καλή παρατήρηση! Εγώ αδειάζω σε γλάστρα με χώμα (χωρίς φυτό) και ξεπλένω από βρύση...
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Ρωτα σε ενα φαρμακειο που μπορεις εκει κοντα να τα δωσεις για ανακυκλωση. ------------------------- Μηπως ειναι ενυδρειακο και δεν ταιριαζει στην κατηγορια επι παντος επιστητου το θεμα? |
τα δικά μας φάρμακα που τα μάζευα και τα πήγαινα στο φαρμακείο, η φαρμακοποιός μου ζήτησε να μην τα ξαναπάω γιατί κανείς δεν τα συλλέγει και αναγκαζεται και τα πετάει αυτή μαζικά στα σκουπίδια.
χρόνια ανακυκλώνω αλλά δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά με το θέμα |
Παράθεση:
Οπως αληθεια ειναι και το οτι η ερωτηση μου ηταν σχεδον ρητορικη γιατι στην ελλαδα ειμαστε ουτως η αλλως 1868 χρονια πισω στην οικολογικη συνειδηση (μονο τα σκουπιδια να δεις στα βουνα και στα δαση ... και παντου φτανει)!!! Απλα ηθελα να ξερω μηπως υπαρχει καποιο σημειο ανακυκλωσης χημικων αποβλητων για παραδειγμα , οπου θα μπορουσαμε να τα παμε... Θα επρεπε δεν νομιζετε; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board