Θελω πληροφοριες για κοι
Γεια σε ολους ειμαι νεος στο forum και ελπιζω να παρω πολυτιμες πληροφοριες
Θελω να ρωτησω πως ξεχωριζεις το φυλο τον κοι? Σε ποια ηλικια ή μεγεθος γιατι δν ξερω ακριβως τι ηλικια εχουν τα δικα μου, ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη? |
Καλως ορισες!
Τα κοι αναπαραγονται απο 3 ετων και πανω, εσυ ποσο καιρο τα εχεις που τα εχεις και σε ποσα λιτρα τα εχεις?? Καμια φωτο εχεις? :D |
3 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Τα αγορασα πριν 4 μηνες και τωρα εχουν μεγεθος 8 με 10 εκατοστα περιπου και τα εχω σε ενυδρειο 100 λιτρων.Το ξερω οτι ειναι μικρο για κοι αλλα πολυ συντομα λογικα θα παρω ενα μεγαλυτερο(σκεφτομαι για 300 με 400 λιτρα) |
φιλε μου τα κοι δεν κανουν για ΚΑΝΕΝΑ ενυδρειο, ειναι για λιμνη... γινονται τεραστια...
|
Παράθεση:
|
Δυστυχως οχι,ειναι ψαρια που μπορει να φτασουν τα 70 εκατοστα και θελουν πολυ χωρο για κολυμπι.Τα συγκεκριμενα ψαρια κανουν ΜΟΝΟ για λιμνη.
|
Παράθεση:
|
Περιμενε πληροφοριες απο τους κατοχους λιμνων.
|
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αρα απο οτι φαινεται πρεπει να αρχισω αμεσα την κατασκευη λιμνης...ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους που εχουν χωρο για λιμνη:)
Καποιος να μου απαντησει ομως πως ξεχωριζουμε το φυλο? |
Παράθεση:
|
9 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
και ποτε περιπου σταματανε να μεγαλωνουν? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μια λιμνη περιπου 2Χ2 μετρα και βαθος περιπου στο 1,20 με 1,50 μετρο ποσα λιτρα χωραει? Τι υλικα θα χρειαστω για την κατασκευη της? Ποσο θα ειναι περιπου το συνολικο κοστος? |
Παράθεση:
Ειναι πολυ μικρα τα ψαρια σου φιλε για να πει καποιος οτιδηποτε αλλα δες εδω: http://www.youtube.com/watch?v=uxbx_bC2yGE Και εδω :D http://www.youtube.com/watch?v=ESN3lF-5Kgk |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Για το κόστος και τα υλικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Θα σου απαντήσουν οι γνώστες. Φαντάζομαι μένεις σε κάποιο χωριό λογικά και έχεις τον χώρο έ? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board