Ranunculus papulentus emersed
3 Συνημμένο(α)
Μετα απο πολυ καιρο καποιες φωτο απο emersed αφιερωμενες στον φιλο Τον Αντωνη AQUA PURA
Ranunculus papulentus ανθισμενοοοοοοοο;) IMG220.jpg IMG221.jpg IMG222.jpg :smt021:smt021 |
Ωραιο φυτο ρε φιλε.....
Πες λιγο συνθήκες για να το κρατησουμε σε καλη κατασταση πληρως βυθιζόμενο. |
ph 6.8
φωτισμος 0,7 βατ ανα λιτρο διοξείδιο λιπανση (νιτρικο καλιο-θεικο καλιο-power4)+υποστρωμα Αργης αναπτυξης γενικα αλλα αν αρχισει και πετα δρομεις παει σφαιρα!!:D Το φυλλο του και μεσα στο νερο και εκτος δεν εχει σημαντικες διαφορες! |
Ναι το εχω δει σε μερικα ενυδρεια να το εχουν βαλει να φύεται αναμεσα σε πετρες και ειναι εξαιρετικο.
Θα σε χρειαστω κοπελια συντομα~:smt109 |
Για εσας κυριε μοντατορε στας επαλξεις!!:D
|
Όλα ανθίζουν στα χέρια σου!:p
|
Αυτά είναι...μεγαλεία ....Δημητράκη τρέλανε μας....;)
|
1 Συνημμένο(α)
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε φρεσκα κουλουρια!
Τα φυτα που εχω ειναι Lysimachia nummularia Proserpinaca palustris ceratopteris thalictroides micranthemum umbrosum ceratopteris cornuta pogostemon erectus |
Κάποια μέρα θα σε ελέγξω από κοντά!
|
Nα παρεις και σακουλα μαζι για ελεγχο στο σπιτι!:rolleyes:
|
Κανονίστε καφε...
|
Ανοιξτε καινουργιο θεμα Κυριε Μοντερατορε:)
|
Στελιο,σε σενα το λεει ψαρακα...
|
Βάλε και καμια φωτο απο το ενυδρειο, να δουμε τα φυτάκια, και ασε τα ταπεράκια.. :D
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Το ενυδρειο λειτουργει σαν αποθηκη φυτων και χωρις κανενα aquascape:rolleyes: Η φωτοχαλια ειναι απο κινητο!! |
Παράθεση:
Λίγο απο όλα ε? Εύκολα, δύσκολα ... καλά είναι. Εγώ έχω τα γαριδάδικα για back up. Εχει τιποτα ζωντανο μέσα ή ειναι τουμπανιασμένο στο co2? |
Θα φτιαξω φωτιστικο και θα προχωρησω σε aquascape.
Απο ψαρια γιοματο!! Ροδοστομοι καμια 15αρια,χαρεμι ραμιρεζι 1-3,γαριδες,κορυ.:p |
Παράθεση:
που να φανουν τα ψάρια.. τα cory σιγουρα θα εχουν κανει λαγουμια κάτω απο τα φυτά.. :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board