Φακη., πως την περιοριζω
Στο ενυδρειο μου είχα κερατοφυλλο και μόλις το έβγαλα ξύπνησε η φακή. Εξαπλώνεται με τρελους ρυθμούς και κρύβει το φως απο τα αλλα φυτα. Σκέφτομαι να την πετάξω αλλα φοβάμαι τα νιτρικα. Καμία ιδέα;;;
|
σε καθε αλλαγη θα βγάζεις με την αποχη η με χαρτι κουζινας που θα απλωνεις αποτομα στην επιφανεια του νερου και θα το σηκώνεις οση φακη μπορεις....εγω ετσι ελεγχω την ποσοτητα....(φυσικα κλείνε το φίλτρο πριν το κανεις αυτο,για να διευκολύνει τη διαδικασία....) παντως ρουφαει πολλα νιτρικα,και ειναι και πιο ομορφη στην εμφανιση(αποψη μου)
|
Έχεις δίκιο και αυτο θα κανω. Το άλλο θέμα όμως είναι οτι λόγο της κυκλοφορίας του νερού δεν μένει εκεί που θέλω και παει εκεί που χρειάζομαι φως.
|
Την χαριζεις:smt023
|
την μαγειρευεις:smt023
|
υπάρχει κόλπο και για την κυκλοφορία που λες..αλλα ειναι μπελας και δεν αξιζει σε συμβατικό ενυδρείο..
|
γεια σου ρε πλατυ με τα κολπα σου!!! :smt023
|
Απ: Φακη., πως την περιοριζω
Δώσε και σε μενα λίγη! Την ψάχνω πόσο καιρό και δεν τη φέρνει κανένας πια!
|
εχει στη αβυσσο ο Σταυρος πολλα κιλα!!!!
|
Απ: Φακη., πως την περιοριζω
Αύριο τότε.... χεχεχεχε
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Επειδή όμως η ποσότητα ήταν σχετικά λίγη, αν συνεχίσεις να "πετάς"...στείλε κανένα μήνυμα ;)...κοντά είμαστε... |
Παράθεση:
ενας άλλος τρόπος για να μην τραβάω γαρίδες με την απόχη , στα γαριδάδικα για να ξεφορτοθω μπολικη ποσότητα βάζω ενα φίλτρακι εσωτερικο eheim ανάποδα με μια σιτα στη προπέλα , μισό εκατοστο κατω απο την επιφάνεια του νερού , και μου την μαζευει ολη.. :D |
πολυ καλος τρόπος και αυτος nic..δεν το ειχα σκεφτεί ;)!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board