ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ OΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ????
|
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να πεί με ακρίβεια την ημέρα όπου θα γεννήσει ένα guppy. Εκτός από το έντονο πρύξιμο της κοιλιάς, τα μαύρα στίγματα που ξεχωρίζουν που είναι τα μάτια των μικρών μέσα της. Τώρα από θέμα συμπεριφοράς αυτό που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί είναι ότι κάνει κυκλικές κινήσεις από επάνω προς τα κάτω κοντά στα τζάμια του ενυδρείου αλλά δέν είναι γενικός κανόνας.
|
Συμφωνώ, καθώς επίσης και το ότι είναι πιθανό να κάθεται στον πυθμένα του ενυδρείου κουνώντας λίγο πιο έντονα το σώμα της δεξιά-αριστερά.
|
Καντε βρε ενα απλο ψαξιμο πριν
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board