Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Διατροφή (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Ζωντανες Δαφνιες (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68451)

mikeaegina 23-01-13 16:52

Ζωντανες Δαφνιες

Χαιρετω ολη την παρεα. Εδω και καιρο προσπαθω να βρω στην περιοχη του πειραια - αθηνας, ζωντανες δαφνιες, χωρις ομως αποτελεσμα. Θα μπορουσε καποιος φιλος να μου υποδειξει καποιο καταστημα (ολα οσα επικοινωνησα η δεν εχουν ή δεν ξαναφερνουν) ή εαν εχει ο ιδιος να μου προμηθευσει καμποσες ωστε να ξεκινησω την εκτροφη τους? Ευχαριστω πολυ.

aristomenis 23-01-13 19:27

...........

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikeaegina (Μήνυμα 728854)
Χαιρετω ολη την παρεα. Εδω και καιρο προσπαθω να βρω στην περιοχη του πειραια - αθηνας, ζωντανες δαφνιες, χωρις ομως αποτελεσμα. Θα μπορουσε καποιος φιλος να μου υποδειξει καποιο καταστημα (ολα οσα επικοινωνησα η δεν εχουν ή δεν ξαναφερνουν) ή εαν εχει ο ιδιος να μου προμηθευσει καμποσες ωστε να ξεκινησω την εκτροφη τους? Ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα

Το cosmozoo ,Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά(φέρνει διάφορα σε ζωντανό)

mikeaegina 23-01-13 19:37

Δυστυχως δεν φερνει δαφνιες.

exelix 23-01-13 19:39

Στο Aquario ρώτησες;

Nick74 23-01-13 19:57

O Νινταλ τις εκοψε?

exelix 23-01-13 20:00

Δεν ξέρω αν θα ξαναφέρει, αλλά δε φέρνει εδώ και κάποιο καιρό.

mikeaegina 23-01-13 20:03

Ναι ρωτησα και εκει. Το προβλημα με τις δαφνιες απ' οτι καταλαβαινω ειναι οτι αναπαραγονται παρα πολυ ευκολα με αποτελεσμα να μην σε ξαναβλεπει το μαγαζι. Φερνουν μονο θαλλασινα κωπηποδα καθως και αρτεμια τα οποια ειναι ποιο απαιτητικα σε εξοπλισμο για την εκτροφη τους (φιλτρα, αεραντλιες).

Nick74 23-01-13 20:23

θελω κι εγω δαφνιες αν βρεις (εχω καιρο να αγορασω και νομιζα κυκλοφορουν οπως παλια )

rospy 24-01-13 02:47

Η Tropical έχει αποξηραμένη, κάνε μια δοκιμή, έχω την εντύπωση πως υπάρχουν αυγά,
κατά περιόδους την χρησιμοποιώ για γόνους γιατί γίνεται εύκολα πούδρα τρίβοντάς την,
σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται μικρά καρκινοειδή-----εξαιρετικός μεζές για το γόνο,+-8
οπότε δεν μεγαλώνει τόσο ώστε να είμαι σίγουρος.....:)

Nick74 24-01-13 03:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από rospy (Μήνυμα 729080)
Η Tropical έχει αποξηραμένη, κάνε μια δοκιμή, έχω την εντύπωση πως υπάρχουν αυγά,
κατά περιόδους την χρησιμοποιώ για γόνους γιατί γίνεται εύκολα πούδρα τρίβοντάς την,
σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται μικρά καρκινοειδή-----

χμμμμ.... λες?
θα παρω αυριο να ριξω λιγη στο ενυδριακι που εχω για καλλιεργεια αλγης.
Εκει δεν υπαρχει τιποτα να κινδυνεψουν και υπαρχει μπολικη τροφη :)

mikeaegina 24-01-13 17:13

Θα το δοκιμασω κι εγω. Παντως η κατεψυγμενη που δοκιμασα δεν ειχε ουτε ενα αβγο.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:14.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01359 seconds with 10 queries