start cube 80*80*60
4 Συνημμένο(α)
ξεκίνησα το καινούργιο μου ενυδρείο 80*80*60 η βάση μου μόλις την τελείωσα κιλοδοκος 40*40*4 και με το καλό το Σαββατοκύριακο θα γίνει και η επίπλωση της.. το sub ακόμα δεν αποφάσισα τελικές διαστάσει!!! :smt059:smt059:smt059;):D
|
Καλή χρονιά και με το καλό η ολοκλήρωση!!!!! :D
|
thx και καλή χρονιά και σε σένα...
|
καλη χρονια και καλη συνεχεια στη καινουργια προσπαθεια.ωραιες διαστασεις.
το προηγουμενο τι απεγινε? |
καλή χρονιά φίλε μου.. το προηγούμενο το πουλάω στα 300€ με το φίλτρο και το φωτιστικό του και αν δεν καταφέρω να το πουλήσω θα το κάνω γλυκό ενυδρείο...
|
οκ.:rolleyes:
|
Καλή αρχή!
|
σε ευχαριστώ και σε σένα το ίδιο..
|
3 Συνημμένο(α)
λοιπόν παίδες τα μέτρα για τα τζάμια βγήκαν καθώς και η photo που θα εκτυπωθουν πάρτε μάτι να μου πείτε
|
Τι είν τούτο...
Για φόντο τις θες ;; |
Καλογεμιστο!!!
Κανε καλη μελετη για το σαμπ ωστε να εχεις οσο λιγοτερο θορυβο γινεται!!;) |
3 Συνημμένο(α)
λοιπών τα μέτρα τα πήραν και έτσι θα φαίνονται η photo!!! το διαχωριστικό στην Σαντορίνη είναι γιατί θα ανοίγουν τα ντουλάπια..
|
παιδιά τι άποψη έχετε για αυτό http://ledaqualights.com/shop/index....&product_id=12
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Η βασει comple
|
εμενα πολυ μ αρεσει!! αντε καλογεμιστο!!
|
ωραίο, πρωτότυπο, νεανικό με το καλό να το τελειώσετε!
|
thx παιδιά
|
Παράθεση:
Η σαντορινη ειναι ολα τα λεφτα!! |
14 Συνημμένο(α)
finish at last
|
Καταπληκτικο στησιμο βραχων και πανεμορφο ενυδρειο ....
Συγχαρητηρια! +-3 |
εξαιρετικό...!! λιγο ως προς τον προβολέα εχω μια μικρη ενσταση ως προς την εξαρση αλγης μελοντικα..
|
Τελειο.Μπραβο σου.:smt041Βαλε και κανενα βιντεο.Θα βαλεις και κατι αλλο απο ζωντανα?
|
θα βάλω πολλά ζωντανά απλά να στρώσει λίγο το ενυδρείο!!!! το λεντ είναι 6000Κ και έχει 10w led και έχει ισχύει 50 w σύμφωνα με των κατασκευαστεί!!! ε θα δούμε πως θα πάει!!!
|
μιλαω για τον προβολέα που ειναι μονος του στη φωτό..!! αν ειναι λεντ τοτε οκ ! :) απλα νομιζα οτι ειναι ο κλασσικός με την λαμπα πυρακτώσεως...
|
πάρα πολύ ωραίο!!! να το χαίρεστε
|
Παρα πολυ ομορφο!
|
Μπραβο παιδια!!
|
ανταλλάζω μια heim 5000 αντλία που ρυθμίζεται και στης 3000 με μια μικρότερη 2000 ρυθμιζόμενη !!! ο λόγος που την ανταλλάζω είναι ότι είναι πολύ μεγάλη για το ενυδρείο μου!!!
|
9 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα παιδιά και Χριστός ανέστη !!!!! είπα μια που βρήκα λίγο χρόνο να ανεβάσω photo!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board