αναγνωριση αλγης
4 Συνημμένο(α)
ρε παιδια μια βοηθεια τι αλγη ειναι αυτη ;ειναι μονο σ αυτα τα σημεια που φωτογραφισα εβγαλα λιγη με το χερι διαλυεται ευκολα απο το γρασιδι, αλλα στη μοσσ ειναι σαν λαστιχο
|
Με BGA μου μοιάζει (κυανοβακτήριο).
|
κατα 99% ειναι bga αλλα θελω να το σιγουρεψω. Ξερει κανεις που βρισκω ερυθρομυκηνη;
|
Οταν το αφαιρεις αιωρειται χωρις να διαλυεται εντελως? Σαν ενα υφασμα που το παιρνει ο αερας για παραδειγμα?
Για κυανοβακτηριο μου μοιαζει, ρηξε μια ματια εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 Ωπ! Απαντηθηκε ηδη βλεπω. |
Παράθεση:
|
Πρεπει να μην εχεις καθολου κυκλοφορια κυριως στο σημειο της πρωτης φωτογραφιας ε?
|
Παράθεση:
ηθελα να το σιγουρεψω για να ξεκινησω αντιμετωπιση. ------------------------- Παράθεση:
τριχορδακι παιζουμε; :smt041 ------------------------- τριχορδακι παιζουμε; :smt041[/QUOTE] οπα ακυρο τωρα ειδα την κιθαρα:roll::roll: νομιζα οτι παιζεις μπουζουκακι. |
Με συσκοτιση και καλη κυκλοφορια πλεον ελπιζω να φυγει. Ακολουθησε τις οδηγιες και θα εξαφανιστει λογικα. Απλα ειναι αρκετη.
Μου εμφανιστηκε πριν καμια δεκαρια μερες που ειχα προβλημα με την παραγωγη DIY CO2, πολυ υψηλο φωτισμο και ελαχιστα νιτρικα, αλλα ηταν λιγη. Μολις ελυσα το προβλημα με το διοξειδιο και εβαλα ενα μικρο κυκλοφορητη για καλυτερη κυκλοφορια σε μερικα σημεια, εχει σχεδον φυγει πλεον. Παράθεση:
|
οξυζενε θαυματουργο!!!! δεν ειχα βεβαια πολλη αλγη αλλα σημερα που σηκωθηκα εχει σχεδον εξαφανιστει.Θα κανω μια θεραπεια με οξυζενε και σημερα και θα την αποτελειωσω.+-8
|
προσοχη να κλεινεις το φιλτρο πριν ριξεις οξυζενε και αστο κλειστο για λιγη ωρα ακομα καλυτερα ριξε με μια σύριγγα τοπικα πανω στα σημεια με την αλγη.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board