Βοιθεια πρόβλημα με ικ σε κιχλιδες
Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία με το αλατι και τι Αλατι να χρησιμοποιήσω
|
πρέπει να βρείς την αιτια που έχεις ich και όχι την διαδικασία του αλατιού που το ποιο πιθανό είναι να στρεσάρεις τα ψαρια , άρα φτιάξε πρώτα τα νερά του ενυδρείου και μετά όλα τα υπόλοιπα , Για θεραπεία ich e.t.c εγώ προτείνω να πάρεις ένα μπουκαλάκι από το φαρμακείο μπλε του μεθυλενίου και ανάλογα τα λίτρα σου να ρήξεις κάποιες σταγόνες.
|
Πρέπει να δημιουργήθηκε το πρόβλημα απο ένα ψαρακι που πήρα απο το πετ της γειτονιάς
|
Άρα από νερό υποθέτουμε είσαι ok , πάρε όπως είπαμε μπλε του μεθυλενίου υπολόγισε στα 100 λίτρα 2 σταγόνες ρίχνεις ξανά μετά από 3 ημέρες άλλες 2 σταγόνες και το ich θα εξαφανιστεί .
|
|
Δεν θα χρειαστεί να κάνω κάποιες αλλαγές νερού, θα έχω κανένα πρόβλημα με τις βαλισνεριες που έχω μέσα?? Είναι 5 labido Kai 5 asei
|
Παράθεση:
|
ερωτηση ειναι για της αλλαγες νερου. λεω μηπως θα χουν προβλημα απο το μπλε του μεθυλενίου. (ερωτηση αρχαριου)
------------------------- την θερμοκρασια να την ανεβασω καθολου? |
όχι δεν θα έχουν πρόβλημα!
Αν θες ανέβασε την λίγο.(1,2 βαθμούς) |
κανε την μεγαλη αλλαγη που ειπαμε και μετα ριξε το φαρμακο ανεβαζοντας και την θερμοκρασια!Το inc προηλθε απο εναν μικρο pleco ο οποιος ειναι σε χαλια κατασταση!Αλλα πριν λιγο μετρησαμε και αμμωνια και ηταν στο 10 με υγρα τεστ sera!
|
Το έκανα. Άντε να δούμε τώρα. Ποτέ θα φανούν τα αποτελέσματα αν όλα πανε καλά με το φάρμακο
|
και βγάλε τον πλέκο...δεν έχει καμμιά δουλειά εκεί μέσα ;)
|
Το ξέρω ότι δεν έχει καμία δουλειά απλά οι βαλισνεριες είχαν γεμίσει άλλη και τον έβαλα μπας και τις καθαρίσει και βλέπω ότι κάνει καλή δουλειά
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board