Απολύμανση ενυδρείου κα
Έχω διαβάσει και άλλες φορές για την χλωρίνη σαν τρόπο απολύμανσης. Έχω διαβάσει ότι γίνεται χρήση της για ενυδρεία (τζάμια κτλ), ξύλα, πέτρες, λοιπά διακοσμητικά και γενικότερα για υλικά που θα μπουν σε ενυδρείο. Πάντα είχα την ίδια απορία. Η KLINEX κάνει; Μου κάνει εντύπωση γιατί σε ένα μπουκάλι που διαβάζω γράφει:
<5% Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο. Μη ιονικά τασιενεργά. Κατιονικά τασιενεργά. Σαπούνι. Άρωμα. Υποχλωριώδες νάτριο 4,5g στα 100g ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ :D Τελικά κάνει; Δεν νομίζω. Τότε τι εννοείται όταν λέτε χλωρίνη; Υπάρχει κάτι άλλο πιο ήπιο αλλά εξίσου απολυμαντικό όπως η χλωρίνη; |
Σκοπεύεις να τη χρησιμοποιήσεις με τα ψάρια ή τα φυτά μέσα;! Αν όχι τότε κάνει η πράσινη, κλασική Klinex. Τα πάντα μπορούν να είναι επικίνδυνα αν τα χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο!
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...2&postcount=13 |
τα κανει αορατα billy:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Διάβασε καλά τα βήματα! Η απάντηση είναι στο 5.
Μιλάμε πάντα για την κλασική πράσινη (συσκευασία) χλωρίνη, όχι την παχύρευστη, χωρίς αρώματα κλπ. |
Παράθεση:
|
Σου έβαλα ένα σύνδεσμο και εκεί λέει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις.
|
Εγω προσωπικα χρησιμοποιησα με αρωμα εν αγνοια μου, αλλα μετα εβαλα ξυδι και το καθαρισα ΠΟΛΥΥΥΥ καλα ξεπλυμα απειρες φορες και ολα καλα.
ΥΓ να ευχαριστησω τον εξελιξ που με εσωσε γιατι χρησιμοποιησα χλωρινη και ξυδι μαζι. :D :D (κανει αντιδραση και εκλειει τοξικα αερια, καλυτερα μην το κανεις):D:D |
βγαζει αεριο χλωριο.αν το κανεις καταλαθος και δεις καπνους,μη ρουφηξεις.κακο.:D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μπορείς να ρίξεις ένα μπουκάλι και μετά άσ' το να τρέχει όλο το βράδυ. Αλλά να αερίζεται ο χώρος πάντα.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ξυδακι σκετο δεν κανει?
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board