RΙΟ 240 προτασεις για ψαροσυνθεση Tanganyika!!
Εχω ηδη στησει το ενυδρειο μου με 2 στοιβες ασβεστολιθικες πετρες δεξια και αριστερα πισω.Στη μεση εχω βαλει καμια 100 αρια κοχυλια..και υποστρωμα εχω βαλει αραγωνιτη λευκη χαλαζιακη αμμο απο φιλτρανση το εσωτερικο φιλτρο +
Sump 80 λίτρα που περιέχει : μπλε ενυδριακο σφουγγαρι ασπρο βαμβάκι βιομπάλες,syporax , EHEIM SUBSTRAT , 500gr κοράλι τρυμμενο Το ενυδρειο ειναι στρωμενο(λειτουργουσε 1 χρονο αμαζονιου βιοτοπικο αψογα..σκεφτομαι για 2 ειδη πετροψαρα και ενα ειδος κοχυλοψαρου.Εχω δει το σχετικο υπομνημα για νανοκιχλιδες σε λιγα λιτρα αλλα περιμενω προτασεις!! Ευχαριστω!! |
ποοοοοο ζηλευω :)
|
[QUOTE=tnick;655983]ποοοοοο ζηλευω :)[/Q
Eλ[ιζω να βρω και κανα ψαρακι να βαλω!κρητη δυσκολα τα πραγματα!τελικα τα κοχυλοψαρα τα εβαλες και αν ναι ολα οκ με συμβιωση?διαβασα το ποστ σου! |
Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί γι αυτά τα λίτρα.
Θα πρότεινα ένα ζευγάρι N.leleupi+ένα ζευγάρι J.regani+ένα χαρέμι Paracyprichromis nigripinnis. Αν βάλεις κοχυλόψαρα δεν θα βλέπεις μικρά γιατί θα γίνονται λεία των πετρόψαρων. Αν επιμένεις δες τα N.stappersi. |
οχι δεν εχω βάλει ακόμα κοχυλόψαρα εγω . Αλλα αν βάλω μάλλον θα αφήσω ένα ζευγάρι απο τα julis! Απλα το στήσιμο είναι ωραία φαση ! Ειδικα οταν έχεις μεγαλο ενυδρειο σα το δικο σου και έχεις και πολλες επιλογές :)
|
Παράθεση:
Ευχαριστω για την προταση!Αν τελικα καταληξω και στα N.stappersi ποσα να βαλω?οσο για τα πετροψαρα αυτα ειχα και εγω στο μυαλο μου ή Chalinochromis brichardi |
Stappersi ένα αρσενικό+2 θηλ.
Chalinochromis brichardi δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις στην ελλ.αγορά:( |
Κάτι σε κάλβους?
|
Παράθεση:
|
<<Ν. mustax>>
Που τα βρήκες ρε θηρίο? Είναι πολύ σπάνια! |
απο τροφη πηρα flakes της tropical για tanganyika.αλλα δε βλεπω να την ακουμπανε!τι προτεινετε??
|
είναι αρχή ακόμα! Μόλις τα έβαλες ρε συ! Μην περιμένεις θαύματα!
|
Μου φαίνεται δύσκολο να βρήκες mustax. Αλλά βάλε καμιά φωτο να τα δούμε.
(για τροφή ψάξε και grindal) |
τελικα λεω να βαλω για κοχυλοψαρο το Ν.occelatus!!ποσα m και ποσα f??επισης για το δευτερο ειδος πετροψαρου βρηκα J,transcriptus..για τριτο ειδος πετροψαρου να το επιχειρησω?
|
Τελικά δεν μας έδειξες τα mustax :cool:
Παράθεση:
|
θα ανεβασω fotos!αν και ειχα μια απωλεια... :(.. αντε να ξαναβρω..απο pet shop στα χανια τα πηρα..αν δε βρω θα το δωσω πισω το ενα που εμεινε και θα βαλω αλλο πετροψαρο..
|
Για κάνε το update!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board