ανεμωνη η απτεζια?
2 Συνημμένο(α)
γεια σας παιδια αγωρασα ζ βραχο απο ενα παιδι στο ιντερνετ και ο βραχος εχει επανω αυτην την ανεμωνη. ειναι απτεζια η κακονικη ανεμωνη και θα μεγαλωσει κονονικα?
|
ανεμωνη ειναι!!τυχερουλη!!!
|
.
:) μπραβο εχει και 2 κιολας.. δλδ θα μεγαλωσει και θα γινει κακονικη μεγαλη ανεμωνη η θα μηνει καπου εκει? ευχαριστω εκ τον προτερων
|
.
κανεις βρε παιδια. επισεις θελω να ρωτισω αμα πρεπει να την ταιζω κατι?
|
δεν ξερω τι ανεμωνη ακριβως ειναι.ξερω οτι ανα τρεις μερουλες τις ανεμωνες τις ταιζεις με το χερι λιγο γαριδα κατεψυγμενη.ας απαντησουν ομως και τα παιδια που εχουν και ξερουν καλυτερα!!
|
Παράθεση:
|
.
σας ευχαριστω παιδια. μηπως ξερει κανεις την ονομασια της?
|
Παράθεση:
(και μετα πες μας πως θα ειναι το χερι σου !!!! :D) Ανδρονικε προσεξες καθολου τα χρωματα της ?? Μηπως ειναι με λευκα πλοκαμια που στις ακρες τους εχουν μια μωβ κουκιδουλα ? |
δεν νομιζω να εγραψα κατι για χαιδεμα:D!!εγω τουλαχιστον με την bulp μου με το χερι την ταιζω.δεν τις το βαζω και στο λαρυγγι:D!!
|
.
ασπρα πλωκαμια εχει με λιγο καφε, μωβ οχι δεν εχει καθολου απο οσο βλεπω
|
Παράθεση:
|
.
δηλαδη ειναι η Rock Flower Anemone.. ευχαριστω φιλε μου
|
αν κρινουμε απο τα χρωματα μαλλον.
Στην πρωτη φωτο το γρασιδακι κατω δεν μου αρασει , για προσεξετο γιατι νομίζω ειναι hair αγλη και θα σου γεμησει ολο το ενυδρειο αν το αφησεις. |
.
ξερω jimmi εχω παραγειλει phosguard και το περιμενω 3 βδομαδες και οπως λες εξαπλωνετε παντου.αλαξα και αντιφοσφορο αλλα τιποτα..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board