Μοlly σε θαλασσινό ??
Μπορω να βαλω mollies στο ενυδρειο ?? διαβασα οτι τσακιζουν την αλγη bryopsis ...:p , βεβαια θελουν τρομερη προσαρμογη ??
Bλεπω οτι μπορουν να ζησουν σε θαλασσινο |
Παράθεση:
|
ζουνε και στο θαλασσινο...τωρα για ποσο..και τι επιπτωσεις εχει θελει ψαξιμο. :smt017
το πρωτο θαλασσινο ενυδρειο που ειδα στην αλεξ-πολη πριν καμια 20αρια χρονια...ειχε και μολλυ μεσα.... |
Εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για διαφορετικο θαλασσινο νερο. Οταν ταξιδευα με τα βαπορια και πηγαινα στην Ινδονησια και τα ασιατικα νερα η πυκνοτητα του αλατιου στο νερο ηταν πολυ διαφορετικη απο την πυκνοτητα του θαλασσινου της Μεσογειου. Αυτος ηταν και ο λογος που ρυθμιζαμε αλλες παραμετρους στους αφαλατωτες που ρουφουσαν θαλασσα και την μετετρεπαν σε γλυκο νερο για χρηση των μηχανων και λαντζας. Δηλαδη θελω να εξηγησω οτι η βιβλιογραφια αναφερει οτι τα ψαρια ζουν σε αλμυρο η υφαλμυρο νερο αλλα δεν εννοουν τα δικα μας θαλασσινα θελει λιγο προσοχη. Οπως και τα νερα τους ειναι σαν να ειναι θολα, βρωμικα μονο για θαλασσινα δικα μας δεν μοιαζουν, η Ελλαδα ειναι παραδεισος.
|
στην περιπτωση που λεω παραπανω αναφερομαι σε FO τροπικο ενυδρειο με την αντιστοιχη αλατοτητα (περιπου 1025)
|
Έχω δει κι εγώ αυτά τα συμπαθέστατα ψαράκια να ζουν σε θαλασσινό νερό και ήταν αρμονικά με όλα τα άλλα τροπικά είδη (ψάρια και ασπόνδυλα). Και βοηθούσαν με τα τσιμπίματά τους, στον καθαρισμό του βράχου και του υπόλοιπου ενυδρείου. Δε γνωρίζω, όμως, κατά πόσο είναι άκακα με τα κοράλλια... :rolleyes:
|
πολύ ενδιαφέρον!πρώτη φορά το ακούω!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
το χω 3 μερες , φενεται μια χαρα , αλλα καθεται στην επιφανεια σε μια γωνιουλα, βεβαια οταν ριχνω φαι τρωει σαν τρελο, ισως ενοχλητε ακομη λιγο απο την κυκλοφορια.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board