Γαριδάδικο 17 λίτρα
6 Συνημμένο(α)
Γενική κατηγορία ενυδρείου
Ασπόνδυλα, Γενικές Πληροφορίες τρεχει το ενυδρειο 2 μηνες Συνολικά Λίτρα:17 λίτρα Sump (λίτρα): Οργανισμοί άπειρες red cherries Φυτά,Hygrophila polysperma,micranthemum micranthemoides,pogostemon helferi,marsilea hirsuta,glossostigma elatinoides,Limnophila sesiliphlora,pelia,fisidens,java moss Φόντο:- Φ:10 ωρες Λίπανση:Seachem Flourish ανα 1 εβδομαδα Παροχή CO2Diy απο μαγια κ ζαχαρη Συντήρηση Αλλαγές νερού:10 λιτρα καθε εβδομαδα |
φιλε παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και προσεγμενο...αλλα μονο 17 λιτρα??σε λιγους μηνες με τις πρωτες γεννες θα ξεφυγει κατα πολυ ο αριθμος....τι θα κανεις συνεχεια θα πουλας???
και επισης τα 10 λιτρα ειναι πολλα που αδειαζεις καλυτερα να τα εκανες 6 λιτρα |
έχω και άλλα ενυδρεία για γέμισμα
|
Παράθεση:
|
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου,Καταπρασινο και μου αρεσει πολυ :D
Να σου κανω μια ερωτηση,με το Diy Co2 βλεπεις διαφορα στην αναπτυξη και το χρωμα των φυτων?Σκεφτομαι να το δοκιμασω σε ενα 30λτ που εχω!Αξιζει? |
Ωραιο ειναι.
Με ωραια φυτακια. Αν μπορεις και κρατας καλες συνθηκες νερου και κρατας και τον πλυθησμο σε νορμαλ αριθμο, ΟΚ. |
Μπράβο Χρήστο :p
Και εγώ ένα 20 λιτρο που έχω, κάνω αλλαγή 4 με 5 λίτρα την εβδομάδα... νομίζω τα 10 είναι πολλά έκτός αν υπάρχει λόγος ;) Όμορφες οι γαρίδες σου... αν αρχίσεις να τις μεταφέρνεις σε άλλο ενυδρείο σου να διαλλέγεις πάντα τις πιο κόκκινες. |
πολυ ωραιο
|
ευχαριστώ όλους, ναι τα φυτά με diy co2 έχουν διαφορά στην ανάπτυξη :D
|
Παράθεση:
|
δεν το έχω ξανακούσει αυτό για το diy co2 πάντως έμενα βγάζει μια χαρά
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board