μπλε του μεθυλενιου
το αγορασα σε σκονη τωρα πως το φτιαχνω ??????? τη βαζω μεσα νερο ?
|
ο παππους μου οταν ειχε προβατα το αγοραζε σε σπρει και τα ψεκαζε, παρτο και εσυ και ψεκασε το ενυδρειο!...χι! χι!
|
Για ποιο λογο θελεις να το χρησιμοποιησεις?? :confused:
|
για κατι αυγα ;););)
|
Θα τα απομονώσεις από τους γονεις οπως εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15985 :confused:
Παράθεση:
Παράθεση:
Απο οσο θυμαμαι ομως δεν εχεις προβλημα με τους γονεις να τρωνε τα αυγα ουτε να πιανουν φουνγκους! Για πιο λογο να το κανεις? :confused: |
δε θα εχει γονεις μεσα
ξεχασες εχω 2 πανεμορφα σκαλαρια ;);););) εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι πως φτιαχνω τη σκονη υγρο νερο βαζουμε μεσα για να γινει διαλιμα ?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Ριχνεις τοσο ωστε να γινει το νερο γαλαζιο προς μπλε!! :D Μολις ειναι ετοιμα να σκασουν οι ουριτσες θα πρεπει να το αφαιρεσεις! ;)
Γνωμη μου ειναι να τα μεταφερεις στη γεννηστρα τους γονεις και να τα αφησεις μαζι τους ... ;) Τα τρωνε? Μετα απο λιγες προσπαθειες θα αποκτησουν εμπειρια!! |
βρε μι με λολενεις και εσυ την ξερω την διαδικασια αυτο που δε ξερω ειναι
αγορασα το μπουκαλακι αλλα δεν εχει διαλιμα μεσα εχει μονο σκονι με τη το γεμιζω με νερο με ξυδι με πορτοκαλαδα κοκακολα καταλαβες τωρα ????? :grin::grin::grin::grin: |
Γεμιζεις το ενυδρειο - γεννηστρα με νερο και ριχνεις τη σκονη (οσο χρειαστει) μεχρι να παρει ενα γαλαζιο προς μπλε χρωματισμο το νερο!! Μεσα βαζεις μονο τα αυγα και οχι τα ψαρια! ;)
|
με νερο διλαδη το ανακατευουμε !!!!!! :D:D:D:D οκ
αυτη η σκονι γιωργο ειναι πολυ πολυ λιγη λιγο να μου ξεφυγει θα πεσει ολη μεσα γιαυτο πρεπει να την κανω διαλειμα πρωτα |
Aπεσταγμενο ή ΑΟ
|
ευχαριστωωωωωωωω :D:D:D:D:D:D
|
Η αναλογία μπλε του μεθυλενίου για μύκητες σε ενυδρείο, ειναι περιπου 2ml/100lt ,χονδρικά να αποκτήσει το νερό ενα σκούρο γαλάζιο προς ανοικτο μπλε χρώμα.Το ενυδρείο πρέπει να έχει καλή ανάδευση.Πολλοί προτιμούν να το αφαιρούν λίγο πριν την εκκόλαψη των γόνων.
|
Μερικά μικρογραμμάρια αρκούν για να βάψουν το νερό πάντως, ρίχνε ελάχιστο και αν χρειαστεί προσθέτεις... Καλη συνέχεια!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board