ΞΥΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΣΚΟΙ (ΒΡΑΧΙΑ ΦΥΤΑ)
ΞΥΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΣΚΟΙ (ΒΡΑΧΙΑ ΦΥΤΑ)
|
Το τρίψιμο σε σκληρά αντικείμενα είναι κοινό σύμπτωμα για πολλά παράσιτα φίλε , πρέπει να μας πεις τι άλλο παρατηρείς , πρόσεξε καλά το δέρμα τους , να μας πεις και μερικά στοιχεία για το ενυδρείο σου τι θερμοκρασία έχει το νερό σου? τι PH έχει?
|
Re: ΞΥΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΣΚΟΙ (ΒΡΑΧΙΑ ΦΥΤΑ)
[uote="ΜΙΧΑΛΗΣ"]ΞΥΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΣΚΟΙ (ΒΡΑΧΙΑ ΦΥΤΑ)[/quote]
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 400LIT, ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ 5 (ΠΕΝΤΕ ) ΔΙΣΚΟΥΣ ΑΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΟ PH ΕΙΝΑΙ 7 ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 30.ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΙΣΙΜΟ ΣΕ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. |
|
Kάθε πότε το κάνουν;Έχουν σημάδια από αυτή τη διαδικασία;Έχουν βλέννες στα βράγχια και στο σώμα;Έβαλες κανένα νέο ψάρι τελευταία;Τα έχεις με αγγελόψαρα;Είναι πολύ καλό που άν και νέος χομπίστας αποφάσισες να φτιάξεις το κατάλληλο μέγεθος ενυδρείου για δίσκους :D .Τί βράχια έχεις βάλει όμως,οι δίσκοι δεν τα πολυσυμπαθούν :?Με τί κατεβάζεις το ph ;Βλέπεις να επηρεάζει τη συμπεριφορά τους;
|
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΤΗΣ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟ\ΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ
|
Θα ανοίξεις ένα νέο post και στη κάτω μεριά της σελίδας θα δεις το πεδίο < επισύναψη αρχείου > εκεί υπάρχει η εντολή < αναζήτηση > για να βρεις το αρχείο ( φωτογραφία ) που θέλεις να χρησιμοποιήσεις .. καλή τύχη .
. Πρόσεξε να μην είναι μεγάλο αρχείο . Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις με κεφαλαία ….. δίνεις την εντύπωση ότι φωνάζεις :?: |
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
θα στείλω και καλύτερες με την ψηφιακή.
|
το αγγελόψαρο καλό θα ήταν να είναι σε έλλο ενυδρείο. ριξε μια ματιά στο δίκτυο ή και εδώ για το τι ασθένειες μπορεί να μεταφέρει στους δίσκους.
|
Δεν ξέρω για το αγγελόψαρο αλλά το τιγράκι και μάλιστα μόνο του δεν είναι ότι καλύτερο .Υπάρχουν άλλες κιχλιδες στο ενυδρείο η εμένα μου φάνηκε;
|
Μπορεις να μας πεις μερικες λεπτομεριες?Η θερμοκρασια και το ph δεν ειναι αρκετες.Αλλαγες νερου,τροφη,νιτρικα,νιτρωδη κτλ..
Κατεβασε την θερμοκρασια στους 28. Υπαρχουν αλλα ψαρια μεσα εκτος απο τους δισκους και ποια? |
εδώ και 3 μήνεs υπάρχουν μόνο οι δίσκοι στο ενυδρείο.τα έχω βγάλει τα υπόλοιπα ψάρια.αλλαγέs νερού κάνω κάθε 2 εβδομάδεs το 1/3 του νερού.νιτρικά-νιτρώδη δεν έχω κάνει μετρήσειs ακόμα.τα φυτά είναι η 3φορά που τα πετάω. τη θερμοκρασία την έχω κατεβάσει 28 βαθμούς.
|
Το σημαντικοτερο προβλημα των δισκων ειναι το νερο τους.
1 φορα στις 2 εβδομαδες δεν φτανει.Στην χειροτερη αλλαζεις το 50% καθε εβδομαδα.Αν θελεις ομως να εχεις(οσο γινεται) τον ελεγχο των πραγματων θα χρειαστεις πολυ περισσοτερες αλλαγες.Τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα (εφοσον μιλαμε για 400 λιτρα και μικρο αριθμο δισκων)το 1/3 του νερου. Πρεπει να παρεις και τα υπολοιπα τεστ για να δεις σε τι κατασταση βρισκεται το νερο σου. Τα ξυσιματα συνεχιζονται?Εχεις ριξει καποιο φαρμακο? |
εδω και 3 μερεs εχω βαλει το fish-aid και τα πραγματα πηγαίνουνε καλύτερα.μου είπανε να το κρατήσω για 6-7 μερεs. και μετα να κανω αλλαγη νερου 1\3 και να βαλω ενεργό ανθρακα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board