υπερβολικη δοση αντιχλωριου
καλο μηνα σε ολους.τι γινεται στην περιπτωση που εισαγεις για καποιο λογο υπερβολικη δοση αντιχλωριου?μιλαμε το νερο εγινε μπλε.υπαρχει προβλημα?
|
Παράθεση:
Αυτό που λέω πιο πάνω είναι προσωπική μου άποψη, περίμενε να ακούσεις και άλλη γνώμη. Αν ανησυχείς και θέλεις να είσαι ήσυχος, μπορείς να κάνεις αλλαγή νερού... |
αντι για μερικες σταγονες εισηχθησαν 2 ml.
|
Παράθεση:
Όπως και να' χει, διπλή δόση δεν δημιουργεί πρόβλημα...κανένα από τα σκευάσματα τουλάχιστον που γνωρίζω εγώ.. |
Χαλλλαρά.............. :D
Δεν τρέχει και τίποτα............ εγώ δεν θα ανησυχουσα.......... ;) |
100 λιτρα.κοιτα ειναι 2 διαφορετικες συσκευασιες.η μια(αυτη που μου χυθηκε ειναι μαλλον απο τουρκια κ ισως εχει περισσοτερα χημικα? χρωστικες?τι να πω..)θορυβηθηκα παντως βλεποντας το νερο ετσι.λες κ βλεπεις πινακιδα νεον...
εννοειται οτι τις συσκευασιες τις χρησιμοποιω εναλλαξ κ οχι ταυτοχρονα. |
Δεν θεωρώ ότι έγινε και τίποτα φοβερό Νικόλα...........
Σε λίγο θα έχει καθαρίσει το νερό και όλα θα είναι μια χαρά........ Προσωπικά δεν θα ανησυχουσα καθόλου. |
λοιπον παιδια εχετε δικιο.το νερο αρχιζει κ καθαριζει.ευχαριστω παντως:)
|
Όλα καλά λοιπόν.......... ;)
|
μπαοκ ρε...... γεια σου πατριδα ποιο ακριβως τουρκικο ειναι κατα καιρους εχω χρησιμομοιησει και γω ....... αλλα αν θες οικονομια μια ειναι η λυση σεασεμ πραιμ!!!!
|
Κι αν ποτέ το άλλαζα πάλι Prime θα έπαιρνα που έλεγε και η διαφήμιση!
1 ml στα 20 λίτρα ρίχνουμε, δεν είναι κάτι που ρίχνουμε σε ποσότητα και θα τελειώσει σε 1-2 μήνες. Ακόμα και των 100 ml. Περισσότερα κερδίζεις με το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παρά να αγοράζεις τούρκικα! Φίλε μου Νίκο πάρε ενέσεις ινσουλίνης από ένα φαρμακείο. Είναι διαβαθμισμένες ανά δέκατα του ml μέχρι της χωρητικότητάς τους (1 ml). Αν πας να πάρεις κάτι άλλο και ζητήσεις 1-2 το πιθανότερο είναι να σου τις δώσουν τσάμπα. Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το πόσο ρίχνεις. Α! Ισχύει και για τα λιπάσματα. |
το προιον παιδες λεει "Contra-Ichthyo" εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε που πηρα το ενυδρειο(oκτ.2009),το ειχα ξεχασμενο.εγω χρησιμοποιω το ¨"water life".αυτο μου εδωσαν αυτο χρησιμοποιω.δεν το εψαξα πολυ.το ξερετε?αξιζει?
|
Αν είναι αυτό
http://www.waterlife.co.uk/waterlife/haloex.htm είναι καλό και οικονομικό όπως το prime (2,5ml στα 56 λίτρα) ;) |
Μήπως εννοείς το Haloex της Waterlife? Καλό είναι και αυτό. Πρόταση μου είναι να χρησιμοποήσεις αυτό και όταν τελειώσει να πάρεις το Seachem Prime.
|
Παράθεση:
|
αυτο εχω παιδια.thanx to all:)
|
Το prime εχει 5ml στα 200 λιτρα (1 στα 40 δλδ)....
http://www.seachem.com/Products/prod...ges/Prime.html |
Τόσο είναι Μιχάλη. Αλλά πάντα (όπως οι περισσότεροί μας πιστεύω ;) ) το τσιμπάω λιγάκι. Έτσι κι αλλιώς μόνο καλό μπορεί να κάνεις.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board