Rio 400 Malawi Mbuna
13 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: Rio 400 Όγκος: 450 L Κατηγορία: Malawi mbuna Φυτά: Vallisneria, Anubia Ψάρια / Άλλα είδη:3 Labidochromis species “yellow”, 4 Melanochromis cyaneorhabdos “maingano”, 5 Pseodotropheus Acei Msuli “yellow tail”, 3 Pseudotropheus Acei Ngara “ white tail” και 2 Pseudotropheus Demasoni τα οποία όταν μπορέσω να τα πιάσω θα φύγουν. Διακοσμητικά υλικά: 50 κιλά λευκή άμμος, 100 κιλά πέτρες Φόντο: Μπλέ σκούρο χαρτόνι Φωτισμός: 3χ36watt Arcadia, 1 Blue Light Διάρκεια φωτισμού: 8ώρες (16:00 – 12:00) και 1 ώρα Blue Light (12:00 – 01:00) Φιλτράρισμα: Eheim 2229 wet-dry 1050l/h, Sacem Marathon 1000l/h, Κυκλοφορητής Juwel 1000l/h Θερμοστάτης: 300W Λίπανση:όχι Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH: 8,2 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία: 26,5 Άλλες πληροφορίες: Το ενυδρείο δουλεύει 8 μήνες. Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα :) Φωτογραφία: |
παρα πολυ καλο το ενυδρειο σου!!!
|
Το ενυδρείο σου ειναι πολύ ομορφα στημενο ! Μπράβο!
Παρόλα αυτά εχω μια ενσταση....5 Pseodotropheus Acei Msuli “yellow tail”, 3 Pseudotropheus Acei Ngara “ white tail” Αυτά εχουν πού μεγάλο τελικά μέγεθος και σε συνδυασμό με το μεγάλο αριθμο που έχεις νομίζω ότι όταν θα ασφυκτιούν σε αυτό το ενυδρειο. Ειναι ενηλικα ? Εγω σε παρομοια λίτα ειχα 4 και μου φαίνονταν πολύ μεγάλα για τετοιο ενυδρειο.... Ευτυχώς που σαν συμπεριφορά τουλαχιστον δεν θεωρουνται ιδιαιτερα επιθετικα . Για τα demasoni το ειπες και μονος σου οποτε δεν σχολιαζω.....θελουν 8+ ατομα μαζι... |
μπραβο νικο,παρα πολυ καλο,τελειο!!!!!!!!!αλλα με αυτα τα λιτρα μηπως θα επρεπε να πας σε αλλη λιμνη;:D:D:D
|
Νικο πολυ ωραιο το ενυδριο σου και βιτοπικοτατο με τις πετρες με την αλγη!Να σου ζησουν και τα μωρα λαμπιντο που εχεις βλεπω!
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!
Παράθεση:
Παράθεση:
Μάρκο έχω και μικρά από γέννα, καλά είδες. |
Πολύ όμορφο ενυδρείο Νίκο!!
(διαφωνώ με την μίξη των 2 διαφορετικών acei γιατί σίγουρα θα έχεις μιξ απογόνους) |
Παράθεση:
|
Όμορφο και πολύ προσεκτικά στημένο το ενυδρείο.Πιστεύω πως πράγματι θα πρέπει να έχει το νου σου για τυχόν υβρίδια.Μπράβο.Πανέμορφο.
|
:smt023 μπραβο.πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.μπορεις να βαλεις και μια φωτο να φαινεται ολη η προσοψη?
ΑΚΥΡΟ.τωρα ειδα οτι εχεις βαλει. |
Πολυ ομορφο ενυδρειο και σωστα στημενο!
Για το θεμα των acei συμφωνω με τους προλαλησαντες! Εχε το νου σου! Καλη συνεχεια! |
Να το χαιρεσαι καλο.:)
|
πολυ ομορφο το φυτεμενο νταμαρι σου!!!
|
Πανέμορφο το ενυδρείο σου:)
|
τελειο πολυ ομορφο :D:D
αχχχ τα λιτρα!!!!!:D |
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όπως επίσης και για τις παρατηρήσεις. :p
|
Πολυ ομορφο το ενυδρειο!
|
Παράθεση:
Τα Demasoni έχουν βγεί ήδη, όσο για τα Acei με βάλατε σε σκέψεις και σκέφτομαι να βγάλω το ένα απο τα δύο έιδη (μετα το καλοκαίρι μάλλον). Οπότε έχω μία ερώτηση :confused: Θα βάζατε 4ο είδος σε αυτά τα λίτρα και αν ναι τι θα βάζατε??? |
Εγω Νικο αν θα εβαζα κατι θα εβαζα pseudotropheus elongatus mpanga αφου εβγαλες και τα demasoni δεν θα εχουν προβλημα.;)
|
πανεμορφο το ενυδρειο σου!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board