Κατασκευή για hamster
2 Συνημμένο(α)
Παρακάτω είναι η κατασκευή που κάνω για τα 4hamster μου. Γύρο - γύρο να φανταστείτε ότι θα υπάρχει τζάμι και θα χωρίζετε με δυο κομμάτια τζάμι και θα γίνουν 3 μέρει. Πως σας φαίνεται??? :smt052
|
πολύ καλό!!!!!
να το δούμε και ολοκληρωμένο. |
Ωραιος! Εχω δει μερικες παρομοιες κατασκευες στο youtube! Και αν ποτε βαρεθεις τα χαμστερακια, με 2 μαξιλαρες το γυρνας σε καναπε! :smt045
------------------------- Περιμενουμε τα δουμε την κατασκευη τελειωμενη και με τους κατοικους της μεσα! |
ομορφο φαινεται , να το δουμε και ολοκληρωμενο... :p:p
|
2 Συνημμένο(α)
Η κατασκευή τελείωσε. Τώρα μένει κάποια στιγμή να μπουν 2 συρτάρια κάτω και ένα καπάκι με σήτα πάνω. Φυσικά όλα αυτά δεν τα έκανα εγώ αλλά ο πατερούλης μου. Εγώ είχα την ιδέα.;) Το μόνο που μένει είναι να καθαριστή να ξεμυρίσει και αύριο θα μπουν μέσα και τα μικρούλια μου.
|
φοβερο.. μπραβο σου..
αντε να δουμε και τα μικρα σου φιλαρακια μεσα.. ;);) |
πολυ ωραιο!!!!
|
9 Συνημμένο(α)
Τελικό στάδιο. Οι κάτοικοι μπήκαν μέσα. :smt052
|
Πολύ όμορφη κατασκευή! Δεν υπάρχει κίνδυνος να φάνε σιγά σιγά το ξύλο? Παλιά είχα χάμστερ και οτιδήποτε μη-μεταλλικό βρισκόταν σε επαφή με το κλουβί τους το έτρωγαν...
|
Παράθεση:
Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να φάνε το ξύλο. Έχω και ένα μικρότερο από ξύλο το οποίο δεν πείραξαν. :D :D |
Ωραια κατασκευη! Για να καθαριστει πρεπει να βγουν ολα απο μεσα ή εχεις κανει κατι αλλο απο κατω για μεγαλυτερη ευκολια?
|
Θα είναι λίγο ζόρι το καθάρισμα αλλά το καλό είναι ότι καθαρίζετε 1 φορά την εβδομάδα . :cool:
|
βιάστηκες να βάλεις τα ζωντανά, δεν έστρωσε ακόμα, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. πέραν της πλάκας, ωραία και μερακλίδικη κατασκευή. αλλά γιατί τόσο ύψος???
|
Αργότερα θα μπουν πίσω κι άλλα ξύλα με σκάλες και θα ανεβαίνουν πάνω και φυσικά θα μπει και καπάκι από πάνω με πλέγμα για να μην έχουμε αποδράσεις. Και ίσως κάποτε να φιλοξενήσει και ινδικά χοιρίδια. :cool:
|
με το καλό σου εύχομαι :)
|
Πολυ ωραια η κατασκευη αλλα στην αρχη νομιζα οτι θα επικοινωνουν οι θαλαμοι μεταξυ τους!
|
Παράθεση:
Όχι, δεν επικοινωνούν. Στο ένα είναι η μαμά, στο δεύτερο είναι τα 2 παιδία της τα όποια για κάποιον λόγο δεν τα θέλει και όλα τα επιτίθεται ( μανά να σου πετύχη, καθόλου μητρικό ένστικτο) και στο τρίτο είναι ένα αρσενικό άλλης ράτσας. Αλλά τα 2 τζάμια στην μέση αν θέλω μπορώ να τα βγάλω.:p |
Απιστευτο! Μακαρι να ειχα χωρο και εγω να κανω κατι τετοιο για το ζευγαρακι μου!
Συγχαρητηρια! Ποσο σου κοστισε αληθεια; |
Παράθεση:
|
Μια χαρα! Τουλαχιστον τωρα δεν θα εχουμε τσακομους!
|
2 Συνημμένο(α)
Μπήκαν και τα καπάκια
|
Πολυ ωραιο εγινε! Μπραβο
|
παρα πολυ ωραιο ..μπραβο σου και τον πατερα φυσικα!!!!
|
5 Συνημμένο(α)
Μετά απο αρκετό καιρό ρίξαμε και τον δεύτερο όροφο. Πως σας φαίνεται? :cool:
|
Τέλειο!!!
|
Πολύ ωραίες οι μεζονέτες!
|
τελειο! αν ειχαν τα πετ σοπ τετοια ωραια σπιτια θα εκαναν τρελες πωλησεις!
|
πράγματι πολύ καλή κατασκευή.+-3+-3+-3
|
και αισθητικα πολυ ομορφο και εξτρα χωρος για τους τετραποδους φιλους σου!! :p
|
ενταξει,τι να πω!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! τυχερα!!!! ------------------------- Παράθεση:
χαχαχαχα!!!! μιλαμε για τρελη ατακα!!!:D:D:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board