Κάτι παραπάνω από τύχη;
Αν παρεις ενα αρρωστο χρυσοψαρο και το σωσεις με φαρμακευτικη αγωγη απο βεβαιο θανατο, το φιλοξενησεις για λιγο σε ενα 15λιτρο ενυδρειο, μαζι με αλλο ενα χρυσοψαρο αλλου ειδους και τελικα, τα πεταξεις... σε μια λιμνουλα 1500lt χωρις φιλτρο, η οποια επιασε κατα τη διαρκεια του χειμωνα 2 φορες παγο, ποιες οι πιθανοτητες να επιβιωσουν, να βγουν ζευγαρι και να γεννησουν, γεμιζοντας τη λιμνη 100αδες χρυσοψαρα? Σχεδον καμια ετσι? Αν ομως σου συμβει, αυτο παει να πει οτι πρεπει να παιξεις και κανα Τζοκερ μπας και??!!
|
αν σου περισσεψουν απο τα κερδη ειμαστε κι εμεις εδω :grin:
|
σωπα !! εγιεν ολο αυτο? για σεναριο εισαι.. :D
|
Μια χαρα! Αυτη ειναι η δυναμη για ζωη και επιβιωση, περνουμε μαθηματα απο τα ζωα.
|
Παράθεση:
Η λιμνούλα σου βέβαια, είναι σαφέστατα δεκάδες φορές καλύτερη επιλογή από το 15λιτρο ενυδρειάκι, γιατί πρώτα απ' όλα 2 ψάρια σε 1500 λίτρα ούτε που θα βρίσκεις μετρήσημες αμμωνίες κ.λ.π., χώρος άνετος και φυσικά ο καιρός έπαιξε και αυτός το παιχνίδι του σε σχέση με τον ετήσιο κύκλο των ψαριών αυτών. Να σου ζήσουν τα ψαράκια σου.;) |
Να ειστε καλα παιδες!Εννοειται πως μολις μεγαλωσουν, οποιος θελει μπορω να του στειλω, αφιλοκερδως εννοειται!Παντως μου εκανε εντυπωση το "πεισμα" για ζωη και το ποσο ανθεκτικα ειναι! Πραγματικα λυπαμαι για το κακομεταχειρισμο τους εδω και τοσα χρονια απο τους ανθρωπους, οπως επισης με θλιβει το γεγονος, οτι εχω δει βιντεακια στο u-tube, οπου "φιλοζωοι" ριχνουν χρυσοψαρα, ως τροφη σε μεγαλυτερα ψαρια-θηρευτες zw!! Κριμα γιατι τελικα τα "κοινα" αυτα ψαρια, ειναι super!!!:)
Στο 15λιτρο δε χωρουσαν, αυτο εννοειται, γι'αυτο και κατεληξαν στη λιμνουλα! Τελικα οποιος εχει πανω απο 500lt δεξαμενη, μπορει να τα εχει ως επιλογη, γιατι ΔΕΝ ειναι 2ης κατηγοριας!!Ακους φιλε μου Roussaks?! χεχεχεχε |
Παράθεση:
Αμα δεις που τα εχω εγω........ |
Τώρα έχω reef και είχα φτάσει να έχω μέχρι 7 ενυδρεία.
Το ενυδρείο με τα 2 χρυσόψαρα ήταν το καλύτερό μου. Δεν υπάρχει πιο χαρούμενο και ζωηρό ψαράκι! |
γεια σας και παλι!! καιρο εχω να postarο και εχω αρκετα νεα!! τα χρυσοψαρακια μου εχουν μεγαλωσει αρκετα και ειναι περιπου 40 στον αριθμο!! απεβιωσαν αρκετα δυστυχως(δε ξερω απο τι), αλλα τα υπολοιπα συνεχιζουν και μεγαλωνουν συνεχως!!:D οποιος θελει του στελνω αμεσα!! δυστυχως για την ωρα δεν εχω βγαλει φωτο,αλλα θα το κανω με τη πρωτη ευκαιρια!(βρισκοντας δηλαδη καμοια ευκαιρη φωτογραφικη μηχανη!). τα χρωματα τους ειναι απιστευτα! μαλιστα τα πιο σκουρα μαυρα, εχουν μια αποχρωση χρυσου, αν και στο πολυ φως το μαυρο "ξεθωριαζει"!:rolleyes: anyway, αν δε θελει κανεις να αγορασει, γλυτωνοντας ετσι ορισμενα απο τα καημενα, απο τα Pet shop και απο τα πανηγυρια, ας μου στειλει μηνυμα!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board