Φυσαλίδες υπόστρωμα..
3 Συνημμένο(α)
Μπορεί να μου πεί καποιος αν το έχει παρατηρήσει . Αυτές οι φυσαλίδες προέρχονται απο τις ρίζες των φυτών, η κατι παει στραβα?
Εχω παρατηρήσει και μια περιοχή στο υπόστρωμα που γίνεται πρασινη τι είναι πάλι αυτο? Το ενυδρείο τρέχει 8 μηνες και δεν εχει αδείασει ποτέ. Και ξαναεμφανίστηκε starghon alge , μετρησα αμμωνία ειναι μηδεν , είχα μια υποψία μηπως τα λιπάσματα αλλα πάλι ειναι μηδέν και αυτα.. |
Φιλε μου τα φυτα σου κανουν φωτοσυνθεση.
Αν εχεις διοξυδιο. |
Oι φυσαλίδες είναι αέριο προϊόν των ζημώσεων που γίνονται στο υπόστρωμα και δεν έχουν άμεση σχέση τα φυτά. Παρατηρούνται σε όλα τα ενυδρεία καθώς και στις λίμνες με λάσπη.
Παράθεση:
|
Υπάρχει καποιο πρόβλημα ? η ειναι φυσικό αυτό το πράμα ,διοξείδιο υπάρχει μπουκάλα.. και in the pond σημερα χάζευα την λίμνη σου, είναι καταπληκτικη!!!:rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τι να πώ δεν ξέρω .. το ενυδρειο είναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43791&page=3
|
Τελικά τι ισχύει ? Εγω παρατήρησα οτι έχεις περισσότερες φυσαλίδες το βράδυ πριν κλείσουν τα φώτα.. Το έχει παρατηρήσει κανείς αλλος?
|
Τα βακτήρια σου δουλεύουν υπερωρίες φίλε μου γι'αυτό και οι φυσαλίδες..
|
Παράθεση:
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει ο φίλος να κάνει σκούπα βυθού ώστε να καθαρίσει ο βυθός και να σταματήσει την ζύμωση. |
Κάθε κυριακή που γίνεται αλλάγη νερού κάνω και καθαρισμό του βυθού, όσο γίνεται ...
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board