Το πρωτο μου φυτεμενο
5 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80x35x40 juwel record 110 Όγκος:110 λιτρα Κατηγορία:κοινωνικο φυτεμενο Φυτά:hygrophila difformis,Hygrophila polysperma 'Rosanervig',corymbosa siamensis,ludwigia repens,Java fern,mayaca fluviatilis,cryptocoryne albida rot,lilaeopsis mauritiana,alternanthera reineckii,echinodorus cordifolius,cabomba caroliniana και 2 ειδη valsineria που δεν ξερω τι ειναι Ψάρια / Άλλα είδη:8xTrigonostigma heteromorpha,2xOtocinclus,2x sae(θα φυγουν συντομα αν καταφερω να τους πιασω) 5x red cherry Διακοσμητικά υλικά:1 πετρα λαβας,1 ξυλο,υποστρωμα Dannerle,10 κιλα ψιλοκοκο χαλικακι 1-2mm μαυρο και 2-3 κιλα καφε 1-2mm ολα της Dannerle (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:3d juwel Φωτισμός:2x18 watt t8 Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρες Φιλτράρισμα:Εσωτερικο της juwel 400l/h με ενα σφουγγαρι,ενα λιτρο eheim substract pro ενυδρειακο βαμβακι Θερμοστάτης:θερμαντηρας juwel 100 watt Λίπανση:ταμπλετες βυθου Dannerle Παροχή CO2:diy co2 με σκαλα Παράμετροι: pH:6.7 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα,προετοιμασια σε βαρελι με εσωτερικο φιλτρο γεματο τυρφη,θερμοστατη και αντιχλωριο Θερμοκρασία:25 Άλλες πληροφορίες:Περιμενω να παρω και ενα εξωτερικο φιλτρο για να αυξισω το κοπαδι των αρλεκινων και να μπει και ενα ζευγαρι dwarf gourami Φωτογραφία: |
εμενα μου αρεσει το ενυδρειο σου!!
και η 3δ πλατη μετραει πολυ! |
Παράθεση:
|
ενα απο τα πιο ομορφα που εχω δει φιλε μπραβο σου!!!
------------------------- την πλατη που την βρικες? |
Παράθεση:
Την πλατη την ειχα παρει απο το μαγαζι που σου ειπα να πας. |
ειμαι σιγουρος για τις φωτο οτι χανει γτ κι γω στα δικα μου ποτε δεν μπορεσω να τα βγαλω οπως ηθελα...οταν φουντωσουν κ τα φυτακια σου θα ειναι ποιημα!
|
ποσο την πηρες επαθα πλακα λες να εχει ακομα να παω τωρα!!!
|
akis7 αυτο περιμενω φιλε να φουντωσουν γιατι τα πιο πολλα ειναι καινουρια
Παναγιωτη δεν θυμαμαι ρε φιλε ποσο την ειχα παρει γιατι την αγορασα πριν 3 χρονια περιπου οταν ειχα στησει για πρωτη φορα το ενυδρειο μου.θα εχει σιγουρα και νομιζω οτι τα εχει στον κατω οροφο απλα πηγα χθες να παρω κατι πραγματα και ειχε ελληψη σε πολλα λογο απογραφης οπωτε μπορει να μην εχει ποικιλια.Παιζουν και αλλα σχεδια εκτως απο το δικο μου |
πολυ ωραιο! ισως ενα μαυρο φοντο να ηταν καλυτερο.
|
Παράθεση:
|
ειναι απο τις ομορφες πλατες και τα φυτα σου ειναι σουπερ περιμενω να δω πως θα παει
|
Παράθεση:
|
πολυ ομορφο, και ωραιο φοντο! :rolleyes:
|
Παράθεση:
|
καλη προσπαθεια μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board