Η Φριντα
2 Συνημμένο(α)
η αγαπη μου για τα ενυδρεια ειναι μεγαλη αλλα εχω κ μια αλλη αγαπη που νομιζω οτι υπερνικα τα πανεμορφα ψαρακια μας... Η ΦΤΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ:D:D:D:D
η μια απο περσι το χειμωνα οταν ηταν 1 μηνων κ η αλλη απο το καλοκαιρι. δυστιχος δεν εχω καμια ποιο προσφατη. |
Γλυκααααα!!!! Να σου ζησει!!! :p:p
|
Και υατην πολυ ομορφη!!!!!
αλλα τι γινεται ρε παιδια ολοι σκυλο πηρατε? παρτε και σκυλοψαρα και ειστε κομπλε...!!!! :D:D:D |
Κούκλα η Φρίντα!!!Να τη χαίρεσαι.:smt041:smt041:smt041
|
δε μας τα πες αυτα Δημητρη...φταιω εγω που δεν ηρθα ακομη για καφε....θα επανορθωσω...να δω και τη Φριντα απο κοντα!
(δε πιστευω να χασω κανενα δαχτυλο αν τη χαιδεψω..:D) |
σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια. Πανο η προσκληση εγινε πολες φορες αλλα δεν μπορεσες ακομα να ερθεις. οσο για το αν δεν τα ειπα αυτα απλα δεν ετιχε κ με τα σκυλια εχω τρελα χρονια. εχω κ ενα γερμανικο ποιμενικο 9 ετων ο οποιοσ δυστιχος κοβει δαχτυλα αλλα η φριντα ακομα δεν εφτασε σε αυτο το σημειο λογο ηλικιας.
|
μην πιστευεται τιποτα!!!!!!αχωνευτα και τα δυο ειναι!!!αν δεν ειναι δεμενα παρα πολυ καλα δεν κατεβαινω απο το αυτοκινητο!!!πανο δεν ειναι για χαδια αυτα!!!
|
:D:D:D:D:D φιλαρακι εσυ τα φοβασε η φριντα αρνακι ειναι:D:D:D αλλα τωρα δεμενη ειναι αντε ελα για καφε
|
Παράθεση:
δεν φαινεται και πολυ αγρια? η οι φωτο ξεγελανε ??? :D:D:D |
Παράθεση:
|
Αν και τα λατρευεω τα ''μπαγασικα'' δυστυχως δεν μπορω να παρω.. προς το παρον τουλαχιστον.. ελπιζω στο μελλον να γινει..
παντως να το χαιρεσαι.. υ.γ. σας ψιλοζηλευω εσας που εχετε.. αλλα δεν πειραζει |
οντως ειναι πολυ οραια φαση να εχεις σκυλι αλλα προτων θελει χρονο κ αυλη για να τρεχει ειδηκα τετοιες ρατσες που δεν κουραζονται ποτε. Παντως σου ευχομαι καποια στιγμη να παρεις ενα κουταβι.
|
Αν και κατι ειχε γινει (η αδερφη μου παρειγγειλε ενα γαλλικο μπουλντογκ) που κανει για σπιτι.. τεμπελακος..!!! μεχρι και σεξ βαριεται να κανει .. μονο με τεχνητη γονιμοποιηση..!!!
τελικα σταματησε στο τελωνειο και ηθελαν αλλα τοσα λεφτα.. και δεν το πηρε... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αλλα τι να λεμε αφου δεν το πηραμε... :(:( |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board