νεκρα σαλιγκαρια.
βλεπω στο γαριδαδικο πολλα νεκρα σαλιγκαρια (λαφρεπιβατες)θα εχω καποιο προβλημα στο νερο η οχι?ειναι καλο να τα μαζευω με το χερι ενα,ενα?
------------------------- :smt052:smt052:smt052 |
Αν ειναι οντος νεκρα δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα με αμμωνιες με την αποσυνθεση τους?
|
ναι νεκρα ειναι ,ασπρισαν!!!
|
Ειναι πολυ μικρα για να εχει προβλημα.
Αν σε ενοχλουν αισθητικα αφαιρεσε τα με το χερι σου. |
αν δεν υπαρχει προβλημα μια χαρα ειναι εκει:D:D:D
|
Γιατι ψοφησαν ολα μαζι;Μηπως τρεχει κατι μεσα στο ενυδρειο;
|
οχι ολα μαζι γιαννη!!εχει παρα πολλα και ισως δεν τους φτανει η τροφη!!τα μεγαλα μπορω να δω,παντος αυτην την στιγμη εχει εκατονταδες μικρα και πρεπει να τα εξαφανισω!!!
------------------------- αν υπηρχε προβλημα πιστευω οι γαριδες θα εφευγαν πιο γρηγορα!!!! |
Παράθεση:
Ρουφηγμα με το λαστιχο στις αλλαγες....:D:D:D |
εχει παααρα πολλα!!θα κανω μια αλλαγη αυριο να το δοκιμασω!!!
|
giannisqq καπου ειχα ακουσει οτι οταν πλεον ειναι νεκρα λογο αποσυνθεσης του καβουκιου η ανθρακικη σκληροτητα ανεβαινει αισθητα για ριξε μια ματια και πες μας
|
Παράθεση:
γιαννη μαλλον φταει που εβαλες τα ποδια σου μεσα στο ενυδρειο......... απο κει πρεπει να ειναι ο ξαφνικος ομαδικος θανατος σαλιγγαριων!!!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
δεν ξερω ρε παντελη τι γινεται στα εντλερς εχω ph 7,3 kh 7 gh 7 και στις γαριδες 8,2-8-8 τι να πω οσες φορες κ να εκανα περιπου εκει ηταν!!!θα ερθεις μια μερα να δεις...
|
Παράθεση:
|
7 εχω εκει!!πιτα εισαι??
|
Παράθεση:
|
Τι τιμες εχει η βρυση?
|
Παράθεση:
ph 8 gh 8 kh 8:confused::confused::confused: |
Τοτε στο ενυδρειο με τα endelrs υπαρχει κατι που κατεβαζει σκληροτητες και πεχα ενω στο ενυδρειο με τις γαριδες οχι.
Μηπως εχεις Applesnails στα endlers? |
μπουκαλα co2,αυτο που λες τι ειναι?
------------------------- οχι δεν εχω... |
Παράθεση:
Γιατι αν εχεις 11 τοτε υπαρχει προβλημα σε συνδιασμο με τις μετρησεις. Βγαινει 11 888....Τυχαιο??? Δεν νομιζω... Να το κοιταξεις....:D:D |
χαχαχαχα μπα περισσοτερα ειναι...
|
Παράθεση:
:smt041zw |
Παράθεση:
λολ:smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board