μονομαχος!!
2 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 31*22*25 Όγκος: ~15 καθαρα Κατηγορία: μονομαχιερα Φυτά: κερατοφυλλο , θα μπει και ανουμπια Ψάρια / Άλλα είδη: μονομαχος Διακοσμητικά υλικά: χαλικι Φόντο: μαυρο Φωτισμός: 15w Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: 100 L/h Θερμοστάτης: ναι Λίπανση: οχι Παροχή CO2: οχι Παράμετροι: pH: 7,3 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% καθε 7-8 μερες Θερμοκρασία: 25 Άλλες πληροφορίες: οι μετρησεις ειναι με υγρα της tetra Φωτογραφία: N97 mini το ειδα εχτες στο μαγαζι και με τρελανε το χρωμα του ! δεν ξερω ποιας οικογενειας ειναι αλλα μου αρεσει!!! |
Πανεμορφος ο μονομαχος σου, να τον χαιρεσαι!! Ειχα εναν τετοιο περυσι και τον εδωσα πισω στο πετ σοπ λογω αλλαγης ιχθυοσυνθεσης στο ενυδρειο μου...Ακομα το μετανιωνω!!!Αχ, τι μου θυμισες τωρα!!!
|
Απίστευτο χρώμα Αντώνη, είναι veiltail και κούκλος, να τον χαίρεσαι.:)
|
τρομερος veiltail. να σου ζησει να τον χαιρεσαι και να χαιρεται!:smt041
|
Να τον χαιρεσαι, πολυ ομορφος ! την αντλια οξυγονου δεν την χρειαζεται καθολου, οι μονομαχοι αναπνεουν ατμοσφαιρικο αερα.
Σκουπισε τα αλατα απο το πισω τζαμι και βγαλε το μαυρο φοντο. Καλυτερα χωρις φοντο ή βαλε κατι ουδετερο που να μην αντανακλα το ειδωλο του και τον στρεσσαρει. |
ομορφος!!!!! εχω εναν ακριβως ιδιο....... σε λιγο πιο ανοιχτο μπλε χρωμα!!!!!
|
να τον χαιρεσε..!!!!εχω και εγω ενα ιδιου χρωματος crown tail.
|
2 Συνημμένο(α)
αφαιρεθηκε το μαυρο χαρτονι , καθαριστηκαν τα αλατα , προστεθηκε ανουμπια σε λαβα , πιστια και δυο κλαδακια (δεν θυμαμαι ονομα!) και εκλεισα τον οξυγονωτη!
τον βλεπω πολυ ανετο και με εμενα και με το φαι !! μεχρι στιγμης ολα καλα!! |
Πολύ όμορφος!!
|
Ομορφιές !!! Βάλε και άλλα φυτά.
|
Πολύ όμορφος ο μονομάχος σου, μόνο πρόσεξε με τη λάβα γιατί έχει πολλές προεξοχές και τραυματίζονται εύκολα τα πτερύγια των μονομάχων (και οι τραυματισμοί μετά μπορεί να οδηγήσουν σε φιν ροτ κλπ)...
|
Πανέμορφος.
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να σταθεροποιήσεις το ph εκεί που βρίσκεται ή ακόμα καλύτερα να το έριχνες σταδιακά στο 6,5. Επίσης θα ένιωθε πολύ καλύτερα με blackwater και φύλλα catappa. :smt023 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board