παιχνιδια και playstand για παπαγαλο
10 Συνημμένο(α)
καλησπερα!!!
σε λιγες μερες θα εχω ενα γλυκο παπαγαλακι και φτιαχνω σιγα σιγα την προικα του... σημερα τελειωσα τα παιχνιδια του και το playstand και σκεφτηκα να σας τα δειξω... ελπιζω να σας αρεσουν... |
Να σου πω την αλήθεια πολλές φορές κολλάει το μυαλό μου και άμα δεν έχω δει κάποιον να φτιάχνει κάτι δε σκέφτομαι ότι μπορεί να φτιαχτεί και ότι πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσω! Ε, είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις (όχι ότι έχω παπαγάλο, γενικά μιλάω)!
Πολύ καλή δουλειά! |
σε ευχαριστω φιλε, να σαι καλα...:rolleyes:
|
ωραίος ρε, ζωάρα θα κάνει, τι παπαγάλο θα πάρεις?
|
Παράθεση:
|
Μπραβο βρε Θαναση,αρχοντα θα τον εχεις τον παπαγαλο.
Πρεπει να γλιτωσες αρκετα ευρω απο να τα αγοραζες ετοιμα ε? |
Παράθεση:
|
εχεις ορεξη και μερακι!!!
πολυ ομορφα ολα. θα σου επιστησω την προσοχη στα εξης σημεια...επειδη χρησιμοποιησες αρκετα κορδονια σε διαφορα χρωματα...δε ξερω τι παιζει με τη βαφη τους. επισης ειδικα στο ξυλο που θα καθεται (το ψηλοτερο δηλαδη) το κορδονι το κιτρινο που το καλυψες να ξερεις οτι αφενος θα "φαγωθει" απο το πουλι...και αφετερου επειδη θα λερωθει και με ακαθαρσιες (δε μπορεις να το εμποδισεις αυτο) θα αναπτυχθουν πιθανον μικροβια και δε θα μπορεις να το καθαρισεις. θα σου συνιστουσα να ειναι σκετο ξυλο απο ακρη σε ακρη οπου παταει το πουλι για να μπορεις να το καθαριζεις καλα.. με το καλο να τον δεχθεις και προσεχε... ααα..μιας και θα τον εχεις ελευθερο...τα ματια σου 14....πολλα φυτα του σπιτιου ειναι δηλητηριωδη για τους παπαγαλους. μη παει και ραμφισει τιποτα..:smt120 |
Κανονικό στίβο μάχης του έχεις φτιάξει, μπράβο, πιστεύω θα το χαρεί πολύ.:)
|
Παράθεση:
βλεπω την μπανανια να γινετε το σπιτι του...:D:D:D ------------------------- παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια να στε καλα.... +-3+-3+-3+-3 |
Πολύ όμορφη η κατασκευή σου συνονόματε, αλλά πιο πολύ μου κάνει για παιδική χαρά!!! :D:D
Έχεις σκεφτεί να το κάνεις επάγγελμα? Σχεδιαστής/κατασκευαστής παιχνιδιών παιδικής χαράς!!! Θα έχεις τρελό σουξέ!!!:grin::grin: |
Παράθεση:
για επαγγελμα δεν νομιζω... δεν θα μπορω να φτιαχνω ποσοτητες... :smt120:smt120 |
πολυ ωραια δουλεια!!!δεχεσαι παραγγελιες?:p
εχω εναν κουακερ και τον εχω σχεδον συνεχεια ελευθερο! |
Πολύ ωραίο και το σταντ!
|
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια... και χθες ο δικος μου, σιγα σιγα ανεβηκε, αλλα με λιγο φοβο και ανασφαλεια...
|
Καταπληκτική κατασκευή, το πουλί σου θα είναι άρχοντας.:smt041
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board