πόσα χωράνε
σε 250λτ ποσα νεον χωρανε?
|
Αν μας πεις τι αλλο θα βαλεις θα μπορουσαμε να βοηθησουμε.
|
ξυλα,πετρες και λιγα φυτα.
|
Νομίζω πως αν βάλεις μόνο νέον, χωράνε άνετα και 30.
|
Και παραπανω αν μιλαμε μονο για ενας ειδος.....
|
σας ευχαριστω πολυ παιδια.:p:p
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Πολυ καλη επιλογη, απο αυτες που βλεπεις σπανια ! Αφου ομως το πας στην ουσια για species tank γιατι δεν πας σε κατι πιο βιοτοπικο για Neon.
:)να σου δωσω και μερικες ιδεες... Κατι με ξυλα και λιγα φυτα οπως αυτο: http://www.aquadesign.pl/galeria_44.htm Η κατι πιο αυστηρα βιοτοπικο αμαζονιου οπως αυτο: |
κουκλια και τα δυο Αλεξ
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Αν μιλαμε μονο για Νεον , και αν υπαρχει και καλη φιλτρανση και προσοχη στο ταισμα και γενικα σωστη φροντιδα και συντηρηση, τοτε ανετα 30-40 ατομα.
|
ααα εχω και δεκα red cherry μεσα ομως ξεχασα να το αναφερω αυτο...:smt120
|
Παράθεση:
Δεν μαζεύεις τις ...ιδέες σου σε ένα καινούργιο ..θέμα να κάτσουμε να τισ...χαζέψουμε???!!!!!:smt118......... |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
:smt041:smt041:smt041 υπεροχαααα.δεν εχω τετοιο προβλημα εχω πολλες φωλιες για να κρυφτουνε οι γαριδουλες...ειχα και την πρωτη μου γεννα χθες :D:D:D:D:D...εχω ομως προβλημα με το ΡΗ μου ειναι ανεβασμενο.με το ΡΗ/ΚΗ της τετρα θα κανω δουλεια??
|
Καλυτερα να παρεις μια οσμωση ή αν δεν θελεις, παιξε πιο καλα με τυρφη και ξερα φυλλα για να ριξεις το ΡΗ.
Παντως με 50-50 νερο βρυσης- νερο Α/Ο και θερμοκρασια γυρω στο 25 θα εισαι σουπερ. |
τι φυλλα μπορω να βαλω?
|
Kαθαρα :D
Mπορεις να αγορασεις απο το internet cattapa ή να πας στην ευκολη λυση των ελληνικων βουνων με τα φυλλα βελανιδιας, πλατανου, οξυας κλπ πολυ καλα ειναι και τα φυλλα της Magnolia. |
οκ αν ειναι ξεκιναω με τυρφη και φυλλα και βλεπω στην συνεχεια... να σε καλα σε ευχαριστω.:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board