Δείτε στην ΝΕΤ αύριο!
Στην πρωινή εκπομπή "Συμβαίνει τώρα" με την Πόπη Τσαπανίδου, ώρα 10:00 με 12:00, προς το τέλος της εκπομπής, θα είναι καλεσμένος ο ΠΣΦΕ!
|
:smt041:smt041
πολυ δυναμικη παρουσια ο συλλογος. και στον τυπο και στην τιβι!:p |
κριμα θα ειμαι στη δουλεια τετοια ωρα..
|
μαγνητοσκοπιση...χεχε ...αυτα ειναι ..αλλη μια δυναμικη εισοδος του συλλογου ...μπραβο σε ολους
|
Ποιός θα πάει? Να στείλουμε τον panos1972 να μιλήσει για τις αναπαραγωγές redmouth...:D
|
Μακαρι να μπορουσα να το δω κι εγω αλλα καθε πρωι λειπω απο το σπιτι... Παντως πρεπει να ειναι πολυ καλο!!:smt041
|
Κατά πάσα πιθανότητα θα το δω, το κακό της συγκεκριμένης εκπομπής είναι οτι δεν αφήνει τους καλεσμένους πάνω απο 1-2 λεπτά αλλά κάτι είναι και αυτό.
Μπράβο στον ΠΣΦΕ λοιπόν! |
Αν προλάβω
Αν προλαβω θα το γραψω θα το μετατρεψω και θα το ανεβασω καπου να το "τραβηξετε"....... δεν υποσχομαι...αν προλαβω
|
ξερετε απο τωρα τι ερωτησεις θα σας κανει;
υπαρχει καποιο θεμα που θα συζητηθει; |
κι εγω θα λειπω δυστυχως.Ελπιζω να το ανεβασει καποιος στο youtube να το δουμε οπως την αλλη φορα.
|
Το θεμα θα ειναι αυτο http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm
|
μπραβο
γιατι αν το θεμα ειναι του τυπου "εχετε πολλα ωραια ψαρια; τα βγαζετε και ονοματα;" να μην κατσω να το δω |
:smt041:smt041:smt041
|
ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα για τις μεγαλες προσπαθειες που κανετε...
|
Ρε παιδία να το κουτουπώσει κάποιος με κάρτα TV να το δούμε μετά και εμείς οι εργαζόμενοι.
|
Θα ειμαι στο σχολειο:smt009
|
Παράθεση:
|
Άμα δεν είναι σε MPEG-4, H.264 και 16:9 δεν το θέλω :p
|
Παιδια κ σε High Definition μονο για τον halva...:grin::grin::grin::grin:
|
Τελειωσε απετησω να βαλουμε τηλεόραση στην ταξη...χά:smt091
υ.γ. εχουν πεσει στον πατο τωρα και οι τιμες... |
Το Video
Για να το δουν και όσοι δε μπόρεσαν...
HD και 16:9 δεν έχει, τα παράπονά σας στη ΝΕΤ :) |
μπραβο Τολη
μου αρεσε και ηαντιμετωπιση της Τσαπανιδου η οποια χρησιμοποιησε την ευστοχη εκφραση "ψαρια τερατα" |
μπραβο Τολη.πολυ καλος και σημαντική ενημέρωση για πολλους που δε ξερουν;)
|
Πολύ καλό. Μπράβο Τόλη
|
:smt041:smt041:smt041
|
Εύγε!
|
αντε και με μια δικια μας εκπομπη. Μπραβο!
|
+-3+-3+-3
|
Μπράβο Τόλη, πολύ καλός, αλλά η Τσαπανίδου απαράδεκτη, σα να την κηνυγούσαν, 2 λεπτά μας έδωσε, όταν για αστρολογία
και άλλες μπούρδες μιλάνε κανένα τέταρτο. Το ξεπέταξε το θέμα, από την άλλη θα μου πείς, οι υπόλοιποι δεν ασχολήθηκαν καν. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board