ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
15 Συνημμένο(α)
Σας παρουσιάζω το reef μου που τρέχει από τον Σεπτέμβριο του 2008.
tank 500lt sump 120lt refugium120lt circulation vortech mp40w & battery back up recirculation eheim 1262 chiller teco tc10 skimmer h&s 300-3*f2001 lighting sollar max 2*150w20000k & 2*80w t5 14000k + moonlight cr tmc v2& tunze ph controler ,αυτόματη αναπλήρωση και αντίστρωφη όσμωση τριών σταδίων των water waves Από κοράλια υπάρχουν πάνω από 30 είδη sps και αρκετά lps & polyps. Ψάρια 1 sohal tang 1 yellow tang 1 blue tang 1 sailfil tang 1 kardinal 1 six line wrase 2 ocelaris 1 chromis 4 blue leg hermit 2 cleaner 3 debelius 1 boxer 2 maxima clam 2 goby 1 salarias 1 mandarin 1 amenone buble green 2 cucumber Όπως βλέπετε η ντουλάπα του εξοπλισμού είναι έξω από το σπίτι και φιλοξενεί όλο τον εξοπλισμό. |
20 Συνημμένο(α)
Και λίγες ακόμα
|
4 Συνημμένο(α)
και λίγες ακόμη
|
πολυ ομορφο
αν και δε ξερω απο θαλασσινα :D:D:D |
πανεμορφο...:smt052και χωρις εξωπλισμους μες στο σπιτι,αρχοντας...:)μονο κατι που προσεξα,κατω απο το ενυδρειο στο επιπλο εχεις βαλει γυαλι???:confused:δεν ξερω και πολλα απο θαλασσινο οποτε ειναι μοναδικη απορεια:D
|
Ναι γυαλί είναι,γιατί όπως είναι γνωστό είμαστε όλοι οι ενυδριάδες λίγο γρουσούζηδες και το γυαλί καθαρίζει εύκολα και δεν χαλάει αλλά είναι και όμορφο.:smt052
|
ψαχνω να βρω τον μανδαρινο αλλα με τοσο βραχο και χρωμα
κατσε βρεστονα...:D |
αν και δεν εχω ιδεα απο αλατια,ειναι πανεμορφο
|
ωραιο!!!!
|
Παράθεση:
|
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!
οπτικα τουλαχιστον γιατι και εγω απο θαλασσινα δε σκαμπαζω...:D μου εκαναν εντυπωση τα buttons που αν ειδα καλα κολλησαν στο τζαμι!:p |
Πανέμορφο! Συγχαρητήρια!
|
Μπράβο Νικο!!όλα πανεμορφα:smt041:smt041
|
αψογος και θεωρω οτι οι photo το αδικουν...:smt041-+9
η μονη μου ενσταση ειναι οτι δεν αφηνεις ζωτικο χωρο γυρω απο τα κοραλια και ειδικα απο τα lps, σε κανα χρονο θα εχεις ευχαριστο:D προβλημα... |
απλα πανέμορφο! θερμα συγχαρητήρια!
|
Μπραβο σου
|
ελα ρε νικ...σουπερ εισαι και ο εξοπλησμος σου ειναι ετοιμος για 2 μετρο;) παρε τηλ να οργανωσουμε εκδρομη θα φερω και τιποτα καλουδια:D:D
|
Πολυ ωραιο ... μπραβο!!! :smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
|
ωραιο φιλε, αυτο δεν ειναι ενυδρειο!!!!
Σε αυτο φορας μασκα- βατραχοπεδιλα, βουτας και γυριζεις....ντοκιμαντερ!!!!!!!!!! |
Παράθεση:
Οι MH 150W δεν θα σε καλύψουν αν πας για σκληρά. Επιπλέον, με 70 πόντους ύψος, θα δυσκολεύεσαι στο "χέριασμα". |
Παράθεση:
|
Κοιτάξτε το 0,70 ύψος τζαμιού σημαίνει 0,60 ύψος νερού(για να δουλέψει η vortech και να κάνει κύματα) και αν αφαιρέσουμε και τον αραγωνίτη του πυθμένα 0,05 μας απομένει 0,55 ύψος νερού που είναι ιδανικό για 150 βατ.;)
|
Το ότι το νερό θα φτάνει μέχρι τους 60 πόντους δεν σημαίνει ότι το χέρι δεν θα περνάει πάνω από το γυαλί (70 πόντοι) για να μπει μέσα.
(Εγώ δυσκολεύομαι με το δικό μου που είναι 64 πόντοι το γυαλί). |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board