Nano tube 30lt Dennerle. Φιλτρακι??
Αγορασα ενα νανο tube, και ειχε μεσα ενα εσωτερικο φιλτρακι
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...mplete%20PLUS/ το οποιο δεν εχει μεσα τιποτα απο βιολογικο (μακαρονι). Σε περιπτωση που θελουμε να κανουμε ενα ενυδρειο με φυτα και γαριδουλες επαρκει το συγκεκριμενο φιλτρακι η θελω κατι αλλο?? |
εγω εγβαλα εκεινο το περιεργο νημα που εχει και εβαλα σιποραξ μεσα. προσοχη ομως γιατι λογω μεγεθους βουλωνει ευκολα. θα πρεπει να το καθαριζεις συχνα για να μη πεφτει η ροη.
|
Δεν εννοεις τον ανθρακα, εε?
Το απο επανω λες? |
σε μενα ειχε εκεινο το γωνιακο φιλτρακι που εχει ενα ασπρο πλαστικο με κατι σαν νημα-υαλοβαμβακα. αυτο λοιπον το εβγαλα. δεν ειχε ανθρακα μεσα.
δε ξερω αν αλλαξε το φιλτορ της η dennerle |
Ενα μαυρο κατω απο αυτο μου λες μοιαζει σαν ανδρακας. Μπορει να ειναι και απλο σφουγκαρακι.
|
το μαυρο κατω ειναι απλο σφουγκαρακι.
εγω το εχω σε 30λιτρο με red cherry και το αφησα οπως ειναι. Πανο το ασπρο πλαστικο το εβγαλες τελειως και εβαλες χυμα siporax |
Παράθεση:
|
Εμενα αυτο το φιλτρακι κανει λιγο θορυβο αφου το μπολιασα λετε να κανει επειδη ζωριζεται?Καπου βρισκει η φτερωτη και κανει ενα τικ τικ αραια και που!
|
Παράθεση:
|
Οχι συγουρα δεν ειναι απο αυτο...Μπορω να αλλαξω το υλικο που εχει μεσα και να το αντικαταστησω με γυαλοβαμβακα ή οτι στεκεται εκει πανω?:confused:
|
To δικο μου ειναι τελειως αθορυβο,δεν ξερω γιατι το δικο σου κανει θορυβο:confused::confused:
το υλικο μπορεις να το αλλαξεις,εγω παλιοτερα ειχα βαλει μπλε σφουγγαρι που τι ειχα κοψει λεπτο και το περασα γυρω-γυρω.;) |
Και εμενα αθορυβο ηταν στην αρχη!Τι να πω...Θα το βαλω λιγο σκετο χωρις υλικα μεσα να δω αν κανει θορυβο!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board