Παρουσιαση
4 Συνημμένο(α)
Μια παρουσιαση του καινουργιου μου birdroom
|
....δε μας ειπες διαστασεις,μετρησεις(θερμοκρασια χωρου-υγρασια),φωτοπεριοδο κ.λ.π. :smt064
Φροντισε να βγαλεις τις φωλιες απο εκει που τις εχεις,θα σου γεμισουν τις ταιστρες με κουτσουλιες τα μικρα οταν βγουν με το καλο..;) Κατα τα αλλα καλα το πας....:smt020 :D |
:D:D:D ειναι ολα δοκιμασμενα φιλε, για παραμετρους θα τα πουμε με τις επομενες φωτογραφιες αναλυτικα
|
kostaskich
ολα τα λεφτα,τι μου θυμισες τωρα καποτε ειχα και εγω 100 καναρινια.πολυ καλη κατασκευη .
|
αααααχχχ τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται..:cool:
|
Παράθεση:
Ωραίο εκτροφείο, όμορφα καναρίνια και πουλιά .... μου άρεσαν τα York καναρίνια σου, και η ιστοσελίδα σου είχε ενδιαφέροντα άρθρα για την ευεργετική επίδραση των βοτάνων στην διατροφή των πουλιών. Μου θύμησες το δικό μου εκτροφείο όταν έκανα εκτροφή σε Μωσαϊκ κόκκινα καναρίνια,γκλόστερ και υβρίδια. Πάντα τέτοια.;) |
4 Συνημμένο(α)
ευχαριστω, ελπιζω να ξανακυλησετε παιδια στα πουλια...
|
ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα?ειχα και εγω καποτε με παρα πολλες γεννες...αλλα η ελειψη χωρου ιδιος το χειμωνα με εκανε να σταματησω:(
|
Παράθεση:
|
:D:D:D
|
Παράθεση:
Ολα αψογα.Στην τελευταια φωτογραφια ελπιζω να μην ειναι αυτο που φαινεται...:smt009 ΥΓ:Καποια στιγμη θα σας δειξω κι εγω τα παπαγαλοειδη μου να ξανακυλισε τε ολοι σας αλλα με παπαγαλους αυτη τη φορα. |
7 Συνημμένο(α)
τι φαινεται? μην παει το μυαλο σου στο κακο :D:D:D
|
Παράθεση:
|
ε τι είναι κράχτης είναι
μεγάλε το να πιάνεις αγκαθοπουλια απαγορεύεται και κακός βάζεις φωτογραφίες |
Παράθεση:
|
ποίες βλακείες ???
βλέπω ένα αγκαθοπουλι κρεμασμένο σε ένα δέντρο σε ξύλινο κλουβί τι να καταλάβω ??????? εγώ τα δικά μου τα κρεμάω στο μπαλκόνι όχι στα δέντρα ------------------------- και εμενα που με ξέρεις ??? τι νομίζεις ότι είμαι κανένας χθεσινός ??????? |
Εαν δεν γνωριζεις να ρωτησεις καλυτερα, απλα ειναι κρεμασμενο κατω απο ενα ελατο εαν βλεπεις καλα εξω απο ενα ξενοδοχειο. Εαν γνωριζεις οι καρδερινες δεν πανε τοσο ψηλα...αλλα τελος παντων καλα κανεις και το αναφερεις, μακαρι να σταματησει η αιχμαλωσια των πτηνων.
Η συγκεκριμενη καρδερινα οπως και ολες που κατεχω ειναι δικιας μου εκτροφης. |
μακάρι να λες αλήθεια
------------------------- επειδή έχω δει και έλατα να μεγαλώνουν στον κάμπο γ αυτο το είπα γιατί κάποιοι εδώ της πιάνουνε με ξόβεργες και τα περνώ άμα της βλέπω |
Ακου δεν υπαρχει μακαρι κτλ, ετσι ειναι.
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Εαν δεις τα κλουβια που εχω δεν ειναι κραχτοκλουβα κτλ
|
Οταν δεν ξερουμε ρωτουμε δεν βγαζουμε συμπερασματα, αυτοι που πιανουν πουλια δεν τα βγαζουν φωτογραφιες
|
γιατί δε τα βγάζουνε ????
τα βγάζουνε έχω δει πολλές και λένε ότι είναι δικη τους αναπαραγωγή και λοιπά και άμα ανοίξεις το port mpagkaz έχει μέσα και ξόβεργες |
αυτοι που το κανουν αυτο ειναι ασχετοι και κακως το κανουν.
|
4 Συνημμένο(α)
μερικες καρδερινες
|
Μπράβο Μάριε για το μεράκι σου!
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Να κάτι τέτοια βλέπω και λέω πότε θα μου πέσει το τζόκερ ή πότε θα βγω στη σύνταξη να ασχολούμαι με τέτοια όλη μέρα....
Είδα και ένα Χόσο ή μου φάνηκε; |
Ναι japan hoso ειναι, εχεις ματι :)
|
Ολοκληρο birdroom :D!!
Μια που κανεις αναπαραγωγες στις ομορφες καρδερινες θα ηταν πολυ καλη κινηση να απελευθερωσεις μερικες στη φυση .... μια που πολλοι τις εχουν τσακισει με ξοβεργες (εχω δει πολλους να τις πιανουν)!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board