2215 eheim αξιζει σε αυτη την τιμη?
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1950
παιδια σκεφτομαι να κανω αυτη την αγορα, η τιμη μαζι με τα βανακια ειναι οκ? ξερει κανεισ μιπως καπου με καλυτερη τιμη? λεω να το παρω μ εντικαταβολη και παραδωση μσω κουριερ, αξιζει? |
ηθελα να ανοιξω θεμα διοτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση και τις τιμες του συγκεκριμενου σαιτ!
βουυυυυυυρ:D |
καλη τιμη μ φαινεται.. εγω πριν ενα μηνα πηρα απο γερμανια το 2213 με βανακια 80-85 euro αν θυμαμαι καλα
|
πολύ καλό all time classic φίλτρο ....
|
καλησπερα,το συγκεκριμενο φιλτρο ειναι εγκυηση οπως και το καταστημα,αψογη εξηπηρετηση!!!!!!!!παντως η γνωμη μου ειναι παρε το 2217,εχω 2 και ειναι σκυλια,μεγαλυτερος ογκος βιολογιας,θα με θυμηθεις....
|
εξαρτάται και για τι ενυδρείο το θέλει... :rolleyes:
|
ευχαριστω παιδια, το παριγγιλα ιδη, για 250 λιτρα παει οποτε μαλλον καλο μου φεναιτε... ε?
|
αφου το πειρα παιδια και οτ γεμιασα υλικα και ειναι οκ μπορω να το βαλω απ'ευθειας πανω στο τανκ? θλει στρωσιμο το νεο φιλτρο?
------------------------- λοιπον? τι κανω τωρα? βγαζω το εσωτερικο και αφινω μονο του το καινουριο η και τα δυο μαζι? |
βγαλε τα υλικα απο το μικρο και ριξε τα μεσα στο καινουργιο...
η στιψε τα υλικα να πεσει ολη η μουργα μεσα στο καινουργιο και ειναι ετοιμος.... |
...στα 250 λιτρα αστα και τα δυο μαζι ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board