η αποικια μου!
σας παρουσιαζω τη Multi αποικια μου!!Τα ατιμα παλι σκαβουν,μα ποσα θελουν να γινουν?
Σε λιγο καιρο θα εχουν και ενα μεγαλυτερο σπιτι γιατι τα αξιζουν και με το παραπανω. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι η φωτογραφικη μου δε βγαζει καλυτερα και αδικουνται λιγο. enjoy:smt023 |
Όμορφη η αποικία σου και ζωντανή! Πολύ επίπεδη μου φαίνεται όμως! Ίσως χρειαζόταν καμιά ψηλότερη πετρούλα για να "σπάει" την ισιάδα.
Πόσα ψαράκια είναι; Για τις φωτογραφίες μην σκας! Μια χαρά φαίνονται τα καμάρια σου! Στο κάτω κάτω το χόμπυ μας είναι τα ενυδρεία και όχι οι φωτογραφία. Μερικοί το έχουν παρακάνει εδώ μέσα με τις φωτογραφίες τους. :D Ονόματα δε λέμε ... |
Πολλή ωραια!...:p
Πραγματι το επιπεδο της φωτογραφισης εχει ανεβει τοσο που ολοι νομιζουν οτι βγαζουν χαλια φωτογραφιες:D.. |
εχω κατι πετρες αριστερα δεξια που δε φενονται.
γυρω στα 25 ειναι |
συντομα εξαλλου θα σκαψουν τοσο που η αμμος μονο επιπεδη δε θα ειναι...θα εχει οροπεδια και λεκανοπεδια...:D
ομορφιες!! να τα χαιρεσαι!;) |
Mπραβο πολυ ομορφα.
Να τα χαιρεσαι!!! |
ευχαριστω πολυ παιδια!
|
δεν θα χωράνε τα άτιμα σε λίγο
|
Να τα χαιρεσαι!! :smt041:smt041:smt041
|
πολυ ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Υπέροχα είναι τα μουλτι σου!!!! Και οι φωτογραφίες μια χαρά!!!!
Να τα χαίρεσαι και εύχομαι να μεγαλώσει η αποικία!!!!:):):) |
Να μεγαλώσει η αποικία,
και να σηκώσεις πολυκατοικία !!! :D:D:D |
μπράβο κι από μένα!
Επειδή έχω κι εγώ τα ίδια ψαράκια και άρχισαν να σκάβουν, πες μου αν θέλεις αν έκανες κάτι ιδιαίτερο με τη γέννηση των μικρών. Κάποια ιδική τροφή ίσως? |
σας ευχαριστω ολους:)
Παράθεση:
|
με σύριγγα την έριχνες;
|
ναι αλλα και με κουταλακι μπορεις σιγα σιγα..
|
οκ, ευχαριστώ!
είμαι έτοιμος! :D |
Παράθεση:
αν υπάρχει 1 αρσενικός και καμιά 3-4 θηλυκιές τότε μην ανησυχείς σε λίγο θα τα μοιράζεις ανά 50αδες.:) καλές συνθήκες νερού και λίτρων και τίποτε άλλο |
Αντρεα να σε ευχαριστησω και επισημα απο εδω!
Τα ψαρακια οπως βλεπεις ειναι καλα και ετοιμαζονται γεννες παλι. Μεχρι την αλλη βδομαδα θα μπουν στο 100χ40 που σου ελεγα. Να σαι καλα!! |
Να σου ζησουν φιλε μου και παλι!χαιρομαι γιατι βλεπω οτι περνανε καλα! χαχαχα!σε λιγο καιρο σε βλεπω να βαζεις και εσυ αγγελια χαριζονται!!
|
kostaskich
να τα χαιρεσε,και καλες γεννες
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board