seachem excel
γειας σας παιδια θελω να ρωτησω τι ακριβως κανει το seachem excel?σε ενα ενυδρειο με ευκολα φυτα χωρις διοξειδιο μπορει να δωσει να υποκαταστησει την μπουκαλα διοξειδιου?τα λιτρα μου ειναι 100....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΥΓ λακωνικότατος :) |
Παράθεση:
.....μεν αλλά προσοχή εάν έχεις μέσα κερατόφυλλο (έχω κάψει μπόλικο από δαύτο) και γαρίδες.... |
Παράθεση:
Μόνο η egeria densa λιώνει. |
Παράθεση:
|
δηλαδη σε ενα 60 λιτρο ποση ειναι η ποσότητα που πρεπει να βαλουμε ωστε να μην παθουν τιποτα και οι γαριδες?;)
|
δηλαδη μου το προτεινεται για να δω πιο καλη αναπτυξη απο τα φυτα μου απο το να βαλω μπουκαλα μιας και εχω ευκολα φυτα ?
|
βασικά πες μας τι φυτά έχεις σκοπό να βάλεις και μετά ανάλογα παίζεις με το φως και μπουκάλα ή excel
|
απο φυτα εχω μια ανουμπια μεσαια μια ανουμπια ψιλη μια hygrofilla polysperma μια cryptocoryne wendtii brown τεσσερις cryptocoryne parva μια ludwigia repens μια valisneria americana και java moss και τρεις ανουμπιες νανα.το φως ειναι 36 watt με ανακλαστηρες σε 85 καθαρα λιτρα.θελω απλα να κανω το ενυδρειο ζουγκλα με πολλα ευκολα φυτα και για αυτο λεω μηπως με βοηθησει το σκευασμα αυτο.λοιπον?
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board