παιδια.........
θελω να μου πειτε ψαρια τα οπια ζουν πολυ καιρο :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ετσι οπως το θετεις, μονο πλαστικα/γυαλινα.
Προφανως κατι δεν κανεις σωστα. Τα ψαρια ζουν στα ενυδρεια για πολλα χρονια. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αν κατάλαβα καλά μας ρωτάς να σου πούμε αν υπάρχει ψάρι το οποίο να ζεί πολλά χρόνια ανεξάρτητα από το πόσο καλά το φροντίζεις ή όχι ?!?!?!?!?!
:confused: |
διαβασε αρκετα για τη συντηρηση ενος ενυδρειου...επελεξε ενα ψαρι...διαβασε πολυ για τις απαιτησεις του και αν του δωσεις αυτα που θελει θα σου κανει παρεα καποια χρονια!
|
Φάλαινα
Διαφέρει από είδος σε είδος. Π.χ. η μεγάπτερη ζει τουλάχιστον 50 χρόνια, ενώ η πτεροφάλαινα 80 - 100 χρόνια. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να υπολογιστεί η μέγιστη διάρκεια ζωής τους.
Σε κάλυψα; |
Πετ-σοπίστας από μεγάλο πετ-σοπ της συμπροτεύουσας είπε οτι το κόι ζει 1000 χρόνια :smt041:o:smt120:smt020:confused::cool:
Δεν ξέρω,δεν τον πίστεψα.αν ξέρει κανείς ας πει.. ΥΓ Τα χρυσόψαρα (κυρίως commet-common) διάβασα οτι ζούνε 25 χρόνια, μέχρι και 40.. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
1000 χρόνια άμα δεν το προσέχεις καλά ...
αμα το προσέχεις ζεί τουλάχιστον 2.500.000 χρόνια ... να ένα που είχα πάρει εγώ απο μικρό ... πέθανε 7500 χρονών ... :smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120: smt120:smt120:smt120:smt120:smt120 |
Παράθεση:
|
Βρε ... παιδιά... χαλαρώστε :p
|
μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να πεί ότι ένα ψάρι ζει 1000 χρόνια ...
έκτος αν σου είπε ότι σαν ράτσα υπάρχουν εδώ και 1000 χρόνια .. τότε θα είχε νόημα ... γενικά οι Κινέζοι τα κάναν κάτι τέτοια με τις επιλεκτικές αναπαραγωγές στις αυτοκρατορικές αυλές τους ... γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο . |
όχι όχι το ίδιο το ψάρι ζούσε 1000 χρόνια. Και αν δεν με πιστεύεις να ρωτήσεις τον παππού του θείου μου που είχε ένα μπατζανάκι που είχε μια ξαδέρφη που γνώριζε ....................
|
Χαλαρώστε
και αν θέλετε να δώσετε καμμιά συμβουλή σε εναν 14χρονο φίλο, κάντε το. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Επίσης να πώ και εδώ ότι ο τίτλος ''παιδιά......'' δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο τιυ θέματος, ήμαρτον!! Γιατί μας βασανίζεις;;
|
Απο μένα πάσο:)
(καμμιά φορά μόνο φροντίδα & προδέρμ τα κακομαθαίνει:grin:) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board