να και το 360 κατεληξε τελικα
4 Συνημμένο(α)
μετα απο πολυ σκεψη και πολλες ερωτησεις ( το ξερω σας επρηξα ) κατεληξα το ενυδρειο μου να το κανω για δισκους ο ενας ειδη ειναι εδω και ειναι μια χαρα τρωει σα γουρουνι ενας πανεμορφος red malboro οι αλλοι 5 θα ερθουν σηντομα
Πληροφορίες Διαστάσεις:150 χ 40 χ60 Όγκος: 300 καθαρα Κατηγορία:βιοτοπικο Φυτά:- Ψάρια / Άλλα είδη:1 red malboro 3 apple snail Διακοσμητικά υλικά:ξιλα μοπανι χαλαζιακη αμμος πολυ ψιλη ανοιχτοχρωμη (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: καφε χαρτονι Φωτισμός:1 λαμπα 120 φθωριου 36w Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρες Φιλτράρισμα: 2 eheim 2217 (γεματα βιολογικα υλικα ) Θερμοστάτης:2 eheim 300w Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6 Γενική σκληρότητα (GH):4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 2 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): ...0.5. Αλλαγές νερού: καθε μερα 15 λιτρα Θερμοκρασία: 29 Άλλες πληροφορίες:ευχαριστω πολυ το harry απο το greekdiscus για τα ιδιαιτερα μαθηματα μεχρι της 4 το πρωι DSC01487.JPGDSC01486.JPGDSC01485.JPGDSC01472.jpg να και ο μαγκας η φωτο ειναι απο το ενυδρειο που τον ειχα μεχρι να τελιωσει το στρωσιμο |
Χαρουλη με το καλο ρε φιλε!!!
Βαλε ομως καπου αλλου τα σαλιγκαρια γιατι με τοσο μαλακο νερο σε λιγο καιρο δεν θα εχουν κελυφος. |
μπραβο χαρη πολυ ωραιο...
αντε βαλε και τους υπολοιπυς δισκους και κανενα φυτακι και περιμενουμε φωτο..!:D:D |
Παράθεση:
|
Άντε, με το καλό και οι υπόλοιποι :)
Και καλές αναπαραγωγές ! |
εεε γιατι οχι κανα δυο φυτακια απλα σκληρα χωρις απαιτησεις θα του ταιριαζαν και θα το εκανα πολυ πιο ομορφο πιστευω..στο βιοτοπικο με δισκους δεν εχει καθολου φυτα?
|
Παράθεση:
σε κάποιες περιοχες θα βρεις κάποια βλάστηση αλλά σπάνια και φυσικά μιλάμε για μπλε και καφε δίσκους που μποrει να τους βρεις σε clear water |
πολυ καλη δουλεια,τελικα απο που πηρες την αμμο?:smt041:smt041
|
παραγκειλα κοντα στην τραπεζα πειραιος ειναι ο θειοσ ο νικος (ετσι των λεω εγω ) μου τα εφερε ολα ριζες αμμο φιλτρα κλπ σε πολυ καλες τιμες
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
μπραβο ρε φιλε πολυ καλο!!να σου ζησουν και ελπιζω και σε καλες αναπαραγωγες!;) ομως τα apple snails σου θ'αντεξουν το μαλακο νερο???
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board