tetra VS tropical
λοιπον προχθες πηγα σε δυο τρια πετ σοπ για να αγορασω μια τροφη τις τροπικαλ,κανενας δεν την ειχε και μαλιστα οταν ρωτησα το γιατι,η απαντηση ηταν,οτι η τροπικαλ τωρα τελευταια εχει ανεβασει τις τιμες τις και οτι στις ιδιες τιμες μπορω να παρω τις τετρα που ειναι 10 φορες καλητερη.τελικα τι υσχειει?
|
Όσον αφορά το αν η Tetra είναι ανώτερη από την Tropical είναι η ερώτηση ?
|
Αν η ερωτηση ειναι ποια τροφη ειναι καλυτερη απο τις 2 παντως θεωρω την τροπικαλ την καλυτερη τροφη για τα χρηματα που πληρωνεις!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εξαρταται, γιατί το τετρα μπιτς για δισκους θεωρηται από αρκετους η καλυτερη ξηρα για δισκους ;) |
εγω την τροπικαλ σαν εταιρια δεν την ηξερα μεχρι τωρα αλλα επιδη τωρα τελευταια ασχολουμε με αφρικανες,μου προτιναν απο εδω μεσα να παρω τις τροπικαλ την forte 36% σπιρουλινα.γιατι ομως οι πετσοπαδες μου ειπαν αλλα?
|
αν αυτοι που εχουν αφρικανες (φτου μακριά από μας:D) σου ειπαν για την τροπικαλ κατι θα ξερουν εγω μιλαω για την συγκεκριμενη για να σου πω ότι ολες οι καλες εταιριες εχουν κάποιες πολύ καλες τροφες .
|
Μίμη αν διαβάσεις τη σύνθεση της τροφής πάνω στη συσκευασία θα βγάλεις και μόνος σου το συμπέρασμα;)
|
γεια σου Κλεοβουλε τελικα πηγα στον αμαζονιο και πηρα την forte 36% σπιρουλινα,θα εμπιστευτω εσενα που ξερεις και 5 πραγματα παραπανω.οι πετσοπαδες μου φαινετε θελαν να προωθησουν τα προιοντα τις εταιριας που συνεργαζονται γιαυτο λεγαν οτι νανε για την τροπικαλ.
|
:smt023
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board