δειτε στο δικτυο την προβολη του ΠΣΦΕ σε τοπικη τηλεοραση..
καλησπερα!
οι μερες περασαν γρηγορα και η ομιλια-προβολη στην αλεξ-πολη ειναι το σαββατο. Αυριο τεταρτη στη δελτα τηλεοραση (τοπικο καναλι θρακης) στις 18:30 θα ειμαστε καλεσμενοι για να μιλησουμε για τον ΠΣΦΕ, την προβολη-ομιλια που οργανωνει και τα ενυδρεια! μαζι μου θα ειναι και μια παρουσια -ΕΚΠΛΗΞΗ...προσφιλες ατομο απο το GAB που ταξιδεψε χιλιομετρα για να εχουμε τη χαρα να γνωριστουμε...:p η εκπομπη "ΖΩΗ" της κ. Ελενας Σοκου προβαλλεται καθημερινα απογευμα 5-8 και το δικο μας ημιωρο θα ειναι 6μιση-7. μπορειτε να παρακολουθησετε το αφιερωμα εδω.. http://www.deltatv.gr/site/streaming.htm |
Οποιος μπορεσει ας το γραψει, να το εχουμε στο αρχειο μας :)
|
Ψάχνω να μάθω πώς γίνεται να γράψει κανείς από streaming video στο internet.. Αν ξέρει κάποιος κάτι, ας το μοιραστεί μαζί μας.. ;)
|
Νομίζω πως μπορεί να γίνει αν έχεις τον real player 11!:rolleyes:
|
Και να προσθεσω, συνεντευξη στο διαυλο ροδοπης 92,4 την πεμπτη 11.00-11.30 (πανω το κανωνισα αν δεν μπορεις την πεμπτη μπορουμε να το κανουμε παρασκευη)... μπορειτε να το ακουσετε LIVE στο www.diavlos924.gr ...
|
Πετάει η ομάδα της Βόρειας Ελλάδος! +-8
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν κάποιος έχει όμως την εκπομπή σε ψηφιακή μορφή κάτι θα βρούμε να κάνουμε. :D |
Θα την ζητήσουμε και απο το κανάλι!Πιστευψ να μας την δώσουν!
|
μια φορα ειχα παρει μια εκπομπη απο το δελτζ, 60 ευρο το dvd την εδιναν...
------------------------- deite ligo k ayta, den exw xrono na to psajv... http://all-streaming-media.com/record-video-stream/ |
Έχουμε βύσμα εκεί!!:D:D
|
Παράθεση:
|
οκ παρασκευή λοιπόν στις 11.00!!!!
|
Σ' ευχαριστούμε πολύ Τάσο! :p
|
Το πρόγραμμα είναι έτοιμο για εγγραφή. χε,χε :)
|
Όταν λες ? Θα γράψεις εκπομπή ?
Γιώργο τα υπόλοιπα αργότερα ΜΣΝ μην το κάνουμε chat εδω χεχε |
Έχει βρει, εννοεί, κάποιο utility για να γράψει την εκπομπή από το online streaming του καναλιού.. ¶λλο ένα αντίστοιχο utility βρήκα κι εγώ, όλο και κάτι νομίζω θα καταφέρουμε να κρατήσουμε..
|
up! :p
|
Με κουφανες! Τι το θες το up παιδάκι μου τώρα ?
|
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο RAVEN ΣΤΗΝ ΤΟΥ-ΒΟΥ.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ.:p:p:p:p:p |
Για να το δείτε !!!
ΤΩΡΑ :D:D:D |
ΤΕΛΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
Πετάει η ομάδα +-8+-8+-8
|
¶ψογοι πραγματικά και οι δύο! Πολλά Συγχαρητήρια! :smt041:smt041:smt041
Υ.Γ.1. Κάτι καταφέραμε τελικά και με το stream recording.. Έχασα κάποια δευτερόλεπτα στην αρχή (κόλλησε το άτιμο), και έχω και μία μικρούλα διακοπή κάπου στα μισά, αλλά κατά τ'άλλα μια χαρά! Χαλβά? Έγραψες τίποτα? Υ.Γ.2. Ποιος κατέχει από "μονταρίσματα" να το "συμμαζέψει"? |
Μην αγχώνεστε , θα το πάρουμε και απο το κανάλι:cool:
|
Παράθεση:
|
Ανέβασε το !!!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Δημήτρη για join κλπ στείλτο μου.
|
Παράθεση:
|
εδω γραφω εγω..
παιδια ευχαριστουμε που μας ειδατε και μπηκατε στον κοπο να ασχοληθειτε με την εγγραφη του βιντεο. θελαμε να πουμε πολλα περισσοτερα ακομη αλλα δυστυχως δεν μας εφτασε ο χρονος..... υποσχεθηκε να κανουμε κι αλλη εκπομπη πανω στο θεμα.... επεσαν τηλεφωνα απο χομπιστες που θελουν να γινουν μελη του συλλογου και διαφορα μηνυματα...ο κοσμος ανταποκριθηκε... αισιοδοξουμε σε καρποφορια της ολης προσπαθειας... υ.γ. αχχχ!!! η μεση μου ποναει...30 λιτρα μας βγαλαν την πιστη γεμισε-ξεγεμισε...ακουασκειπ απο Raven εδω γραφει ο Raven: φτου...ξεχασα να πω για ανθισμενες ανουμπιες και για καποιους χομπιστες που στα ενυδρεια τους ουτε ειδαν ουτε προκειται να δουν ανθη απο ανουμπια...ονοματα δε λεμε :D το στησιμο ηταν συνεργασια...panos alex/polis - Raven και το ενυδρειακι εγινε συλλεκτικο κομματι.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board