eheim 2217
μου βγάζει αρκετό θόρυβο αλλά η ροή του είναι άψογη τι να έχει?
|
Μπορεί να έχει αέρα μέσα ή απλά χαλασμένη φτερωτή!!!
Εγλω χρησιμοποιώ 2 από αυτά και συνήθως κάνουν θόρυβο όταν έχουν αέρα! |
Παράθεση:
εχει καμιά 3 ώρες που το έβαλα σε λειτουργία,λες να είναι απο αέρα κ να φύγει κάποια στιγμή? |
To πιο πιθανό είναι αυτό. Δοκίμασε να το κουνήσεις πέρα-δώθε και αν αλλάζει ο ήχος τότε είναι αέρας.Μην ανυσηχείς θα φύγει.
Πόσο καιρό το έχεις? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ναι αλλάζει ο ήχος,εχει μειωθεί πάντως απο εχθές,μάλλον αέρας είναι,σε λιγο καιρό θα κάνω και παρουσίαση το ενυδρείο να μου πείτε την γνώμη σας,ευχαριστώ για της πληροφορίες. |
παιδιά δεν είδα βελτίωση κάνει θόρυβο ακόμα,ενα βουητό,το δοκίμασα σε λεκάνη μόνο την κεφαλή κ δεν έκανε καθόλου θόρυβο,μήπως έκανα κανένα λάθος στα υλικά μέσα η ειναι ακόμα αέρας μέσα?
|
ο ήχος συνεχίζετε,δεν ξέρω απο που προέρχεται η φτερωτή δεν έχει κάτι,αν ήταν αέρας τόσες μέρες θα ειχε σταματήσει ο ήχος τι λέτε κ εσείς?
|
Αν ήταν αέρας θα έπρεπε όντως να έχει φύγει.
Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα τον θόρυβο? Εφόσον δεν είναι αέρας δεν θα πρέπει ο ήχος να μοιάζει με "φυσαλίδες" |
Παράθεση:
|
Μήπως φίλε μου δεν πατάει καλά το φίλτρο ή ακουμπάει πουθενά και όταν μπαίναι σε λειτουργία συντονίζεται ή χτυπάει στο έπιπλο; Αν το κρατήσεις στα χέρια σου ή βάλεις μια πετστετούλα εκεί που πατάει συνεχίζει ο θόρυβος;
|
Παράθεση:
ναι αν κάνω αυτο που λες ακούγετε πάλη,αν βάλω μια πετσέτα επάνω του δεν ακούγετε,δεν ακουμπάει πουθενα,ο θορυβος ερχετε απο επανο στο καπακι. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board