Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=19)
-   -   βοήθεια για ...eheim 2224 profesional (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30477)

duaz 26-02-09 03:14

βοήθεια για ...eheim 2224 profesional

έχω γεμίσει το ενυδρείο μου ως τη μέση έχω συνδέσει τα πάντα k όλα σωστά πως βάζω το φίλτρο σε λειτουργία ... γιατί δοκίμασα βάζοντας στο σωλήνα ... in ... νερό έχοντας το φίλτρο στο off... και άρχισε να κάνει θόρυβο πράγμα που με φόβισε και το έβγαλα εκτος μπρίζας ....χρειάζεται χρόνο για να μπει σε λειτουργία και να τραβήξει νερό η παίζει κάτι άλλο ???

PascM 26-02-09 03:26

Αν δεν γεμίσει ο κάδος με νερό πως θα δουλέψει το έρμο ?

:) This forum requires that you wait 45 seconds between posts. Please try again in 13 seconds.

duaz 26-02-09 03:30

το έχω γεμίσει τον κάδο με νερό ... το θέμα μου είναι ο θόρυβος που κάνει ... να το αφήσω ανοιχτό πόση ώρα θα κάνει για να τραβήξει ... και ως παντελώς άσχετος μόλις άκουσα το θόρυβο καταλαβαίνεις τώρα σαν ψαρωμένος και εγώ φοβήθηκα ... οποτε απλά το αφήνω αναμμένο k περιμένω η γεμίζω τον κάδο με νερό κι άλλο ????

PascM 26-02-09 03:39

Το θερμόφίλτρο έχεις?
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anl..._2322_2324.pdf

duaz 26-02-09 03:46

δεν έχω "θερμοφιλτρο" ... εσωτερικό ...έχω εξωτερικό jager eheim ...

maikl 26-02-09 07:01

Κοιτα τι θα κανεις:
Βγαλτο απο το ρευμα και ανοιξε και τα δυο βανακια.
-Παρε ενα κουβα που εχεις για τις αλλαγες στο ενυδρειο σου και βαλε την εξοδο του φιλτρου να αδειαζει εκει μεσα.Μονο φροντισε να ειναι χαμηλοτερα απο το ενυδρειο σου.
Οταν αρχισει και τρεχει κανονικα-πληρους ροης-το βαζεις στο ρευμα και προσεκτικα το ανεβαζεις μεσα στο ενυδρειο σου.Το νερο του κουβα το ξαναριχνεις στο ενυδρειο.;)

duaz 26-02-09 10:54

θες να πεις να βάλω και την έσοδο - έξοδο σε κουβα αλλαγής νερού ??? και πως θα αρχίσει na τρέχει νερό αφού σας εξηγώ πως δεν τραβάει νερό η "εσοδος" του φίλτρου , ... πραγματικά έχω σπαστεί δεν καταλαβαίνω τι παίζει !!!

PascM 26-02-09 11:00

Δεν έχει γεμίσει σωστά ο κάδος με νερό!
Αυτό που ακούς είναι πιθανότατα ο αέρας που έχει εγκλωβιστεί στον κάδο, δοκίμασε να έχεις την είσοδο του φίλτρου μέσα στο νερό και κατέβασε την έξοδο σε έναν κουβά χαμηλότερα από την είσοδο, έτσι θα καταφέρεις να έρθει νερό με φυσική ροή και να γεμίσει ο κάδος.
Μόλις γίνει αυτό βάλε το φίλτρο σε λειτουργία και την έξοδο μέσα στο ενυδρείο.

duaz 26-02-09 11:15

επιτέλους παίδες τρέχουμε κανονικά ευχαριστώ ... απλά γέμισα το σωλήνα τις εισόδου με νερό με να ποτηράκι μέχρι πάνω και τώρα πλέον τρέχουμε κανονικά άντε να δούμε ... ποτε το νερό θα ξεθολώσει τώρα xexe

PascM 26-02-09 11:32

Πολύ γρήγορα μην ανησυχείς γι' αυτό!

caverman 28-02-09 08:05

Παράθεση:

έχω γεμίσει το ενυδρείο μου ως τη μέση έχω συνδέσει τα πάντα

...για τον παραπάνω λόγο δεν ξεκινάει να δουλεύει σύμφωνα με τις οδηγίες...:)

duaz 28-02-09 09:52

δεν ήταν αυτό φιλε μου απλά δεν είχε γεμίσει ο σωλήνας εισόδου όλος με νερό k προφανώς είχε k αέρα ...

το θέμα μπορεί να κλείσει όλα καλά !!!

caverman 28-02-09 16:03

1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

απλά δεν είχε γεμίσει ο σωλήνας εισόδου όλος με νερό
δεν είναι όλα τόσο απλά όσο φαίνονται... η φωτό από το site thw eheim..

stanisalus18 27-09-14 12:47

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 335894)
Κοιτα τι θα κανεις:
Βγαλτο απο το ρευμα και ανοιξε και τα δυο βανακια.
-Παρε ενα κουβα που εχεις για τις αλλαγες στο ενυδρειο σου και βαλε την εξοδο του φιλτρου να αδειαζει εκει μεσα.Μονο φροντισε να ειναι χαμηλοτερα απο το ενυδρειο σου.
Οταν αρχισει και τρεχει κανονικα-πληρους ροης-το βαζεις στο ρευμα και προσεκτικα το ανεβαζεις μεσα στο ενυδρειο σου.Το νερο του κουβα το ξαναριχνεις στο ενυδρειο.;)

πολυ χρησιμο tip αυτο :D

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:51.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01400 seconds with 10 queries