Μετακόμιση γραφείων
Σάββατο, το πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και Κυριακή από το πρωί μέχρι όσο πάει, ξεκινούν οι διαδικασίες μετακόμισης των γραφείων μας.
Όσοι πιστοί προσέλθετε! Θα χρειαστούμε όση περισσότερη βοήθεια γίνεται! Καφές και μπύρες δωρεάν! |
Καλο θα ηταν να κρατησουμε και μια θεση για το οχημα κοντα στην εισοδο για να μην δημιουργησουμε προβλημα στα διερχομενα αυτοκινητα,αλλα και για δικη μας διευκολυνση.
+-3 |
Aπο εργαλεια πως παμε;
|
Τι έγινε τελικά? Προχώρησε η ιστορία?
Χίλια συγνώμη σε όλους, είχα κανονίσει τα πάντα για να μπορώ να έρθω να βοηθήσω, μέχρι και τη γυναίκα "κρέμασα" την Παρασκευή το βράδυ, για να ξυπνήσω ξεκούραστος.. Και με ένα τηλεφώνημα "δον χωσέ", τελικά σας κρέμασα κι εσάς.. Συγνώμη παίδες! :( |
Ένα ακόμη "ντου" χρειάζεται και θα τα καταφέρουμε
|
Αυτο το Σαββατο 14 του μηνα, στις 10.30 το πρωι χρειαζομαστε στον παλιο χωρο 3-4 ατομα να ξεστησουν ενα τελευταιο μεγαλο ενυδρειο και να βαλουν σε κουτες οτι περισσεψε, και στο νεο χωρο 2-3 ατομα να βαψουν.
Αυτη την Κυριακη 15 του μηνα, απο τις 10 το πρωι θα κουβαλησουμε και τα τελευταια, θελουμε χερια! |
παρον
|
το Σαββατο οι ερωτευμενοι και την Κυριακη οι χωρισμενοι!!!
|
Παράθεση:
|
Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι θα ειμαι εκτος αθηνας.
|
κοριτσια σαββατο γιοκ ο γαβρος λογω κοινωνικης υποχρεωσης...μακρυα απο μας.
κυριακη απο 6 το πρωι μεχρι 2 μεσημερι αβεηλαμπλ. |
κανενας εντος αθηνων?:D
|
να ερθω εγω να βαψω?:D
να κανω και σχεδιακια στους τοιχους:rolleyes: |
Παράθεση:
|
εγω μπορω μετα τα μεσα της βδομαδας που ξεμπερδευω με την εξεταστικη να βαλω οσα χερακια θελετε αν χρειαζομαι σε κατι για το νεο χωρο
|
πριν απο μια ωριτσα τελειωσαμε...ολα πηγαν καλα και το κτηριο απο βαψηματα και σοβατισματα ειναι κατα 70% ετοιμο.αυριο πιστευω και με τη συμβολη του γαυρου θα το τελειωσουμε ολο!αντε με το καλο και τα εγκαινια!:D
|
|
Και περιμενουμε οπτικοακουστικο υλικο!
|
ψαχνω τον υμνο του μπαγκλαντες μωρη ! :D
|
Παράθεση:
|
Έλα σε έφτιαξα :)
ANTHEM OF BANGLADESH : http://www.youtube.com/watch?v=3mVTd...54E9A&index=15 |
Mονο που το youtube εχει γινει πολυ αυστηρο, και εκοψε τον υμνο λογω πνευματικων δικαιωματων.
|
Ορέ μια χαρά μου παίζει εμένα.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αυτοί που ήρθαν με μπλούζες AEROFLOT απο που είναι;
|
χαχαχαχαχα
|
Nα και ο ύμνος του Πακιστάν :D
http://www.youtube.com/watch?v=JQSHt...eature=related |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board