Γεννητουρια guppies !
Σημερα ειχαμε Γεννητουρια απο Γκαπι!
Καμια 20αρια σιγουρα, απο τα ψαρια που μου ειχε δωσει ο Πουριτανος, και τον ευχαριστω πολυ! |
να σου ζησουν μιχαλη!!!:p
(πες του χαλβα να σου κανει σεμιναρια περι αρτεμιας και μη χρησης γεννηστρας..:smt033) |
να σου ζήσουν!!!ελπίζω να έχεις αρκετες κρυψόνες έτσι ώστε να μν γίνουν μεζες:mad:
|
κατι γινεται απο κρυψωνες?
με γκαπυ ξεκινησα κι εγω και τωρα ξαναεχω! Ελπιζω να επιζησουν οσο πιο πολλα για να μοιρασω κι ολας! |
μακάρι να σου πάνε όλα καλά!!!όταν μου γέννησαν και μένα δν είχα (απότι φάνηκε στη συνέχεια)αρκετές κρυψώνες με αποτέλεσμα τα περισσότερα να φαγωθούν:smt022:smt022:smt022...εύχομαι ότι καλύτερο για τα νεογέννητα σου:)
|
Εμένα φαγώθηκαν όλα, αν και είχα φυτά (εκτός απο κερατόφυλλα που πήρα τώρα). Με τη λάμπα παίζει κάτι? Πρέπει να την ανάβω περισσότερο ή λιγότερο όταν γεννήσουν?
|
Εγω παντως, για καλο και για κακο , χωρισα το ενυδρειο στη μεση, και οσα επιζησουν.
|
Παράθεση:
|
με καποια σιτα προφανος.
|
Εχω 2 ενυδρεία επιτέλους στρωμένα! Ενα μικρό 15 λίατρα στο οποίο έχω βάλει τα 3 μικρά γκάπυ και ένα άλλο 60 λιτρο στο οποίο έχω τα υπόλοιπα ψάρια μαζί με τα ετοιμόγεννα γκάπυ και ενα πλέκο!
Τα ¨μωρά έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν να τα βάλω στο μεγάλο ενυδρείο ή θα φαγωθούν... απο το πλέκο (που έχει μεγάλο στώμα!)? Επίσης τα θυλικά που ετοιμάζονται να γεννήσουν, να τα βάλω στο μικρό ενυδρίο, μόνα τους ή με τα μικρά? Φοβάμαι μη φαγωθούν τα μικρά νεογέννητα απο το πλέκο. Εχω βέβαια και 1 γεννήστρα που μπορώ να χρησιμοποιήσω.. Τί λέτε? |
help!
|
δεν θα φαγωθουν απο τον πλεκο
|
o πλεκο μπορω να πω οτι δν ειναι επιθετικο ψαρι.
|
Παράθεση:
|
το πλακοστομα δεν τρωει μικρα σιγουρα!τα αλλα σου ψαρακια που λες οτι εχεις ειδικα μανες σιγουρα θα σου φανε τα μικρα!
|
Παράθεση:
|
KOSTASKICH
NA ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ:D:D:D
|
Παράξενο.
Εβαλα τη μαμά μαζί με τα μεγαλύτερα μωρά (15 περίπου ημερών) σε μικρότερο ενυδρείο, για να γεννήσει με την ησυχία της. Μέσα είχε κερατόφυλλο και ανούμπια!
Μετά απο 1-2 ημέρες το κακό έγινε. Πουθενά τα 3 μωρα! Είναι δυνατόν να τα...έφαγε?! Δεν ήταν τόσο μικρά ώστε να μπορεί να τα φάει 1 κι έξω! Κρίμα. Την έβλα για καλύτερα και τη πάτησα! Τώρα την επέστρεψα στο άλλο ενυδρίο μαζί με τα υπόλοιπα ψάρια. :( ------------------------- Παράθεση:
|
ermis Εβαλα τη μαμά μαζί με τα μεγαλύτερα μωρά (15 περίπου ημερών) σε μικρότερο ενυδρείο, για να γεννήσει με την ησυχία της. Μέσα είχε κερατόφυλλο και ανούμπια!
Μετά απο 1-2 ημέρες το κακό έγινε. Πουθενά τα 3 μωρα! Είναι δυνατόν να τα...έφαγε?! Δεν ήταν τόσο μικρά ώστε να μπορεί να τα φάει 1 κι έξω! Κρίμα. Την έβαλα για καλύτερα και τη πάτησα! Τώρα την επέστρεψα στο άλλο ενυδρίο μαζί με τα υπόλοιπα ψάρια. :( ------------------------- Τοπες....κι έγινε![/quote] sory αλλα στο ειπα |
Πρίν 3 μέρες είχα τη 2η γέννα! Γέννησε 12 μικρά. Τα άφησα μόνα τους στο μικρό ενυδριάκι να μεγαλώσουν και να μεταφερθούν μετά!!
|
ριξτε και μια ματια εδω-------> http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31213
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:32. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board