Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Bettas (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Απορία για Μονομάχο..... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28786)

StelMex 18-12-08 15:45

Απορία για Μονομάχο.....

Καλησπέρα σε όλους......Ο Μονομάχος είναι σχετικά ακριβό ψάρι????....Μπορείτε να μου πείτε στο περίπου που κειμένεται η τιμή του?????.......Μπορεί να συμβιώσει μαζί με άλλα τροπικά ψάρια μέσα σε ένα 70λιτρο ενυδρείο?????????????????

Dimis 18-12-08 15:52

Στελλαρα ο μονομαχος κυμαινεται απο 3 εως πολλα ευρω....
Σε 70 λιτρα μπορει να συμβιωσει με ενα κοπαδακι μικροσωμων σμηνοψαρων (harlequin rasbora) η ενα κοπαδι corydoras.
Βεβαια υπαρχουν χαρακτηρες που δεν μπορουν να συμβιοσουν με το τιποτα...

Πάνος 18-12-08 15:52

οι συνηθισμενοι veil-tail εχουν γυρω στα 3 ευρω εδω...αθηνα ισως ειναι φθηνοτεροι.....

αναλογα τη σπανιοτητα και τα χαρακτηριστικα τους οι τιμες κυμαινονται πολυ!

με συγκεκριμενους συγκατοικους μπορουν.....τι ψαρακια εχεις στο ενυδρειο σου??

StelMex 18-12-08 16:31

Προς το παρόν δεν εχω κανενα ψαρι γιατι τωρα πηρα ενυδρειο και ακομα το στρωνω....Αλλα εχω σκοπο να βαλω τροπικα ψαρια......

domenico 18-12-08 16:33

τις περισσότερες φορές εξαρτάται απο την συμπεριφορά του ψαριού, δηλαδή την επιθετικότητά του...

xontros 18-12-08 17:05

Ρίξε μια ματιά κι εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27618

costas_kumitsu 28-12-08 11:07

Τον δικό μου τον πήρα 4 ευρώ από Αθήνα..πριν 15 μερες το ιδιοκαταστημα τον είχε 18 ευρώ αλλά πόσα ψαράκια να ποληθόυν σε αυτη την τιμη?!!Γενικά και εδώ σχυει ο νομος της προσφοράς και της ζήτησης..Γιατί δεν βάζεις 1 αρσενικό και μερικές 3-4θηλυκές?είναι ωραία ψαράκια οι μονομάχοι!χρονια πολλα κιολας!!

theodor72 28-12-08 13:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από costas_kumitsu (Μήνυμα 315891)
Τον δικό μου τον πήρα 4 ευρώ από Αθήνα..πριν 15 μερες το ιδιοκαταστημα τον είχε 18 ευρώ αλλά πόσα ψαράκια να ποληθόυν σε αυτη την τιμη?!!Γενικά και εδώ σχυει ο νομος της προσφοράς και της ζήτησης..Γιατί δεν βάζεις 1 αρσενικό και μερικές 3-4θηλυκές?είναι ωραία ψαράκια οι μονομάχοι!χρονια πολλα κιολας!!

Μιλάς σοβαρά; :confused::confused:
Έχεις πείρα με μονομάχους;

frits 28-12-08 15:44

Σίγουρα το θέμα συμβίωσης μονομάχου με άλλα ψάρια έχει απαντηθεί πολλές φορές εδώ, οπότε όρεξη χρειάζεται για ψάξιμο...
Αυτό που με εντυπωσίασε όμως στο ποστ του φίλου costas (εκτός από το 1 αρσενικό και 3-4 θηλυκές - μάλλον τα μπέρδεψες με τις κιχλίδες ^^) είναι πως πετ σοπ ζητούσε 18 ευρώ για μονομάχο!!! Πρώτη φορά ακούω για τέτοια τιμή, εκτός κι αν είναι από αυτούς που τους χρησιμοποιούν όντως για μονομαχίες (σε κάτι κινέζικα site είχα δει να πουλάνε τέτοιους πολύ ακριβά). Παίζουν όντως τέτοιες τιμές σε μονομάχους???

imichal 28-12-08 17:37

δεν βαζουμε σε χαρεμια τους μονομαχους βεβαια !!!!!
18 ευρω δεν εχω δει ποτε....

sotos+ramona 28-12-08 18:26

47 ευρω για μονομαχο πως σας φαινεται??αλλα δεν ηταν splendens..που σου ζητησανε 18 ευρω για μονομαχο??
-------------------------
το χαρεμακι για μονομαχο ειναι το κλασσικο που ακους οταν ρωταει καποιος>>>>μπορω να βαλω μια θυληκια μαζι με τον μονομαχο μου??
>>>>>>>καλυτερα βαλε 3-4 για να μοιραστει η επιθετηκοτητα του
Υ.Γ ειναι αποσπασμα απο αληθινη συζητηση...

imichal 28-12-08 18:28

αναφεροταν σε μονομαχους αυτο ? Που το ειδες ?

sotos+ramona 28-12-08 18:31

ναι για μονομαχο αναφεροταν..το εχω ακουσει 3-4 φορες συνηθως σε μικρα πετ σοπ..η συζητηση ειναι απο ενα πετ σοπ στην αθηνας..κ δε ρωτανε κ λιτρα αυτο που το πας?

imichal 28-12-08 20:39

α ... νομιζα οτι το ακουσες στο GAB.....

theodor72 28-12-08 23:09

Νομίζω πως όποιος δίνει εδώ συμβουλές και μάλιστα με άνεση πρέπει να ξέρει τι λέει και όχι να μεταφέρει τι άκουσε! Ιδιαίτερα σε πετ σοπ! Σωστά;
Αν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα να αρκούμαστε στο να διαβάζουμε και όχι να γράφουμε.
Και να τονίσω ότι καλό είναι να διπλοτσεκάρουμε ότι ακούμε πριν το εφαρμόσουμε για να γλιτώσουμε λάθη και μπελάδες...;)

sotos+ramona 29-12-08 05:09

οπα φιλε δεν εδωσα συμβουλη..ειπα πως ενω ειναι λαλακια αυτο το ακους σε διαφορα πετ σοπ για να εξηγουμαστε...εννοειται πως δεν το εχω διαβασει εδω μεσα οτι εχω διαβασει εμενα μ'εσωσε..

theodor72 29-12-08 10:00

Συγνώμη φίλε μου, το σχόλιο δεν ήταν για σένα. Αυτά που είπες ήταν ξεκάθαρα και κατανοητά. ;)

sotos+ramona 29-12-08 16:02

οκ φιλε μου ειπα μηπως εγινε καμια παρεξηγηση σ'αυτα που ειπα..

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:11.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01768 seconds with 10 queries